Digidexo.com

Høyt kolesterol hos barn og kolesterol gratis dietter

Du tror kanskje at kolesterol er et problem bare for voksne. Men med utbredelsen av junk food og stillesittende aktiviteter som spill, er mange barn møter voksne helseproblemer vanligvis forbundet med overvekt eller fedme. Kolesterol er en type fett. Det finnes to hovedtyper: HDL kolesterol er bra for kroppen din; det hjelper sirkulasjonssystemet. LDL kolesterol kan bli harde blodårene dine og blokkere blodstrømmen, som fører til helserisiko. Vekttap, samt en sunn diett og mosjon, er avgjørende for å redusere et barns kolesterol.

Kolesterol hos barn

Ifølge Kids Health (se referanse 1), skal barn yngre enn 18 år har mindre enn 110 mg / dL av LDL kolesterol. De bør også ha mindre enn 170 mg / dL av total kolesterol. En grensenivå av LDL-kolesterol hos barn er mellom 110-129 mg / dl, og et høyt nivå er 130 mg / dl eller høyere. Hvis din familie har en historie med høyt kolesterol, hvis barnet er overvektig eller overvektig, fysisk inaktive og ikke spiser et sunt kosthold, har hun testet for høyt kolesterol.

Ifølge American Heart Association (se Referanse 2), aterosklerose (åreforkalkning) kan begynne i et lite barn. Holde din sønn eller datter sunt gjennom barndommen er viktig for ham eller henne til å leve et sunt liv i voksen alder.

Kolesterol-Free dietter

Retningslinjene fra American Heart Association (se Reference 3) sier at barn i alderen 4 til 18 bør spise mellom 25 prosent og 35 prosent av daglige kalorier fra sunne fettkilder, som fisk og nøtter. Oppmuntre barnet ditt til å spise bakt mat, i stedet for stekt. Forsyne ham med lav-fett eller fett-fri meieriprodukter. Egg og rødt kjøtt har en høy mengde av kolesterol, så rengjør disse ut av kjøleskapet. En sunn, kolesterol-fri kjøtt alternativ er soya. Prøv marina kvadrater av tofu og sauteeing dem. Serve barnet måltider med mye grønnsaker og helkorn. I stedet for iskrem eller kaker til dessert, tilbyr fersk frukt som kiwi eller ananas.

Regelmessig trening

Å være fysisk aktiv, sammen med å spise et sunt kosthold, er en viktig komponent i å senke LDL kolesterol og oppnå en sunn vekt. Trening kan også øke HDL kolesterolet. Barn Helse (se referanse 1) anbefaler barn i alderen 2 år og oppover bør være fysisk aktive i minst en time hver dag. Du trenger ikke å kjøpe en dyr gym medlemskap for barnet ditt å få ham til å trene. Men å engasjere seg i aktiviteter som en familie kan bidra til å oppmuntre barnet ditt. Gå for en familie sykkeltur, ta en tur på en natursti eller melde deg på tennis eller svømmetimer.

Uansett hvilken aktiviteter barnet ditt velger, holde henne interessert i dem er nøkkelen til å opprettholde en konsekvent treningsplan.