Digidexo.com

Havregryn som et hjem rette for hudutslett

Havregryn kan brukes til herding hudirritasjoner samt gjøre en fin frokost mat. Havregryn er allergivennlige, mykgjør huden og er klinisk bevist å helbrede tørrhet og kløe. Hvis du trenger en kur for hudutslett, prøv en naturlig havremel concoction.

Havregryn-baserte kremer

Utslett er ofte et resultat av tørrhet dreven eller allergisk reaksjon. Noen kommersielle lotions med duft eller eksotiske ingredienser kan føre til utslett. Fukte ofte med en havremel basert fuktighetskrem for å bli kvitt en sta utslett. Havregryn er vann bindende, noe som betyr at det kan hjelpe deg å holde på fuktigheten. Legg våte, havregryn til din favoritt uparfymert lotion.

Havregryn Bath

Legg ½ kopp havregryn, ¼ kopp pulverisert melk og 2 ts. honning til en muslin klut og bind den fast. Kaste musselin inn din varme badevannet, og la det sitte en stund før du kommer inn i karet. Gjør dette to ganger i uken før utslettet avtar eller forsvinner. For å hindre over-tørking, bare skyll havregryn med vann og prøv å ikke bruke såpe for ofte på huden. Såpe har tøffe tørkemidler som kan forverre allerede irritert hud.

Ground Havregryn

Bruk bakken havregryn med essensielle oljer som et forebyggende tiltak. Påfør bakken havregryn til en vanlig bad for å berolige og skjemme bort huden din og hindre tørrhet. Du kan gjøre dette så ofte du vil, så havregryn er ikke en pore clogging korn, så lenge du skyll grundig etter bruk. For å få fin bakken havregryn bruke en kaffekvern til å pulverisere de havre. Ground havremel kan også legges til kremer og ansiktsmasker. Prøv en honning og havremel maske for å berolige utslett i ansiktet. Ta 1/3 kopp rask havre, ¼ kopp honning og ¼ kopp vann og bland godt. Spre denne blandingen på ansiktet og sitte i minst fem minutter, men ikke mer enn 10. Skyll godt, og hvis du har fet hud vaske ansiktet med en mild rensemelk.