Digidexo.com

Den mest effektive måten å bruke en Dome Vaporizer

Den mest effektive måten å bruke en Dome Vaporizer


Vaporizers slå THC, en terapeutisk kjemisk stoff som finnes på bladene av medisinsk marihuana planter, til damp. Dome vaporizers bruke en glasskuppel å fange fordampede THC, som lar deg inhalerer det på ferie. Kupler i ulike størrelser kan kjøpes og festet til vaporizer base. Dette gir deg mer kontroll over mengden av medisinsk urt du fordamper i hver runde. Kontrollere temperaturen og luftstrømmen til din dome vaporizer nøye vil tillate deg å bruke urten effektivt, og fordampe størst mulig mengde THC for forbruk. Vaporizers skal brukes utelukkende av medisinske marihuana pasienter med en resept.

Bruksanvisning

Grind urtene opp godt med fingrene eller en saks. Eksponere så mye areal som mulig maksimerer mengden THC eksponert for varme, slik at mer av det å være fordampet. Spre urter jevnt på toppen av oppvarmingsplaten.

Plugg din dome vaporizer strømledningen i en stikkontakt. Snu bryteren på bunnen av basen i 'On' posisjon. En liten rød LED-lys kan slås på, indikerer at fordamper er klar til å brukes.

Trekk luft inn gjennom gummipusterøret (som er permanent koblet til vaporizer base) sakte og jevnt til du kan smake urten svakt. Pust inn vanskeligere å øke temperaturen hvis du ikke kan smake noe. Trekk luft i mer mykt, senke temperaturen, hvis det er røyk kommer gjennom røret (dette indikerer at du brenner urter). Luften i kammeret vil fordampe THC mellom 380 og 420 grader Fahrenheit.

Fjern de medisinske urter fra varmeplaten når de har slått fra lys grønn til brun i fargen. Dette indikerer at alt av THC har blitt sluppet.