Digidexo.com

Hvordan ta Zegerid

Zegerid er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), magesår og andre problemer forårsaket av å ha en overdreven mengde magesyre. Zegrid er en kombinasjon av to forskjellige medisiner. En medisinering er omeprazol. Det forhindrer magen fra å produsere for mye syre. Den andre er natrium-bikarbonat, et antacid som hjelpemidler i absorpsjon av omeprazol. Denne medisinen er tilgjengelig enten i en kapsel eller pulverform.

Bruksanvisning

•  Vent til magen er tom å ta Zegerid. Det kan være lettere å ta denne medisinen i morgen når du er sikker på å ha en tom mage.

Svelge pillen hele sammen med bare vann. Ikke drikk annen væske eller spise noen matvarer når du tar denne medisinen. Hvis du bruker pulverform, bør du blande pulveret med 1 til 2 ss. vann og drikk umiddelbart.

Vent minst en time før du drikker eller spiser noe etter å ha tatt denne medisinen.

Ikke kombiner 20 mg. doser til lik en 40 mg. dose. Uavhengig av dosering, har hvert medikament samme mengde natrium bicarbornate. Så, hvis noen skulle kombinere to 20 mg. doser, ville det bli for mye natriumbikarbonat forbrukes på en gang.

Ta Zegerid som anvist av legen din. Hvis du glemmer en dose, må du ikke kombinere doser.

Tips og advarsler

  • Zegerid contaings 300 mg. natrium og kan ikke anbefales for dem på en lav natrium diett.
  • Oppsøk lege hvis du frykter at du har overdose på denne medisinen.