Digidexo.com

Leddgikt EFT Pain Relief

Leddgikt EFT Pain Relief


EFT, eller Emotional Freedom Techniques, er en alternativ behandling for å håndtere leddgikt og leddgikt symptomer. EFT ble utviklet av Gary Craig, en ingeniør utdannet ved Stanford University og en minister. Hyllet som en «emosjonell versjon av akupunktur." EFT innebærer en kombinasjon av det de kaller Mind Body Medicine og akupunktur (minus nålene). Selv om noen leger har omstridt effektiviteten av EFT, talsmenn for teknikken hevder det har fungert der andre metoder har mislyktes.

Mind Body Medicine

Det første du må lære om når det kommer til EFT er begrepet Mind Body Medicine, som er basert på antagelsen om at alt, inkludert våre kropper, er bygd opp av energi. EFT adresserer denne energien, og prøver å rydde vekk emosjonell "rusk". Ifølge EFT, vil kvitte seg av denne emosjonelle rot resultere i faktiske, fysiske forbedringer. Ifølge denne tankegangen, leddgikt og smerte forbundet med det, vil begynne å falme, og til slutt forsvinne helt. Mind Body Medicine administreres i terapilignende økter.

Akupunktur (No Needles)

EFT økter ansette sin egen versjon av akupunktur - uten bruk av nåler - og dette er teknikken nest største komponenten. Fingrene blir brukt til å trykke hva EFT skaperen Gary Craig kaller "meridian punkter", eller steder på kroppen som bidra til å kontrollere ens energibalanse. Ifølge EFT utøvere, hvis riktig gjort, kan dette nål-mindre form for akupunktur kutte ned leddgikt relaterte fysioterapi tid fra måneder eller år til dager, timer, eller minutter.

Har EFT arbeid?

Mens EFT offisielle nettsted - World Center for EFT - inneholder dusinvis av attester, inkludert de av leger, professorer og kjendiser som Deepak Chopra, sertifisert informasjon om klinisk bevist effektiviteten av EFT, som vanligvis oppnås ved Mayo Clinic eller American Medical Association, er ingensteds å bli funnet. Likevel, et bredt utvalg av leger og terapeuter i mange land bruker EFT i sin praksis.