Digidexo.com

Emergency Helvetesild Behandling & Relief

Helvetesild er et resultat av varicella-zoster virus som er en virusinfeksjon i nerverøttene i kroppen. Singler først vises som et utslett eller blemmer på huden, vanligvis på den ene siden av kroppen, det være seg venstre side eller høyre side og er svært smertefullt og kløende.

Emergency Pain Relief for Helvetesild

Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du er i ekstrem smerte som det er antivirale medisiner som Valtrex og Famvir som kan være foreskrevet for smerte. Andre medisiner som oksykodon og lidokain kan være foreskrevet for smertelindring samt antihistaminer. Smerte medisiner som aspirin, paracetamol eller ibuprofen kan bidra til å kontrollere smerte og Calamine lotion kan brukes til å åpne hudlesjoner å redusere smerte og kløe. Bedøvelsesmidler som for eksempel benzocaine kan brukes direkte på huden for smertelindring. Bedøvelsesmidler, men vil føre til at all huden kommer i kontakt med produktet å være nummen så hvis narkosen påføres huden rundt grus det vil være nummen før det slites av. Capsacian krem ​​som kan kjøpes på stoff butikker, kan brukes direkte til en hudforandring hvis den har crusted over, men vil føre til en brennende eller stikkende følelse til upåvirket området rundt lesjonen. Ved søknad capsacian krem ​​du bør bruke gummihansker og være nøye med å holde på det til det berørte området.

Akutt behandling for Helvetesild

For rask lindring, vil kule komprimerer på huden lindre smerte så vel som å ta en havremel bath. Aveeno Havregryn Bath produkter kan kjøpes på stoff butikken eller dagligvarebutikker, men du kan også gjøre en rask billig havregryn bad hjemme ved hjelp av 4 kopper havregryn og 4 kopper maismel. Sett havregryn i en blender og slipe til et fint pulver konsistens. Plasser havregryn pulver og maisstivelse i en stor bolle og bland godt å fordele blandingen. Sett en kopp av blandingen i lunkent badevann og suge den berørte huden området for å få smertelindring. Sette den gjenværende pulverblanding i en beholder for fremtidige bad. Havremel bad er trygge å bruke ofte og legge fuktighet til huden.