Digidexo.com

Hvordan bruke Natural Varicose Vein Behandlinger

Hvordan bruke Natural Varicose Vein Behandlinger


Er du ute etter måter å behandle åreknuter uten kirurgi eller laser behandlinger? Mens medisinsk intervensjon er absolutt den raskeste måten å eliminere edderkopp årer, det er også ting du kan gjøre hjemme for å redusere deres utseende over tid. Prøv disse naturlige varicose vein behandlinger til slutt slette disse stygge svulmende blodårer. Disse utprøvde og naturlig rettsmidler er hudlege anbefalt å behandle åreknuter.

Bruksanvisning

•  Riktig sirkulasjon er nøkkelen. Åreknuter er et resultat av dårlig sirkulasjon, vanligvis forårsaket av hormonelle forandringer, svekket blod blodåre struktur, overskytende UV-eksponering og graviditet. Forbedrer blodsirkulasjonen er avgjørende for riktig varicose vein behandling og forebygging. Få rikelig med mosjon for å bedre blodsirkulasjonen. Hvis du sitter i lange perioder om gangen, sørg for å få opp og gå rundt regelmessig for å hindre at blod fra pooling i bena og forverring åreknuter.

Bruk kompresjonsstrømper for å behandle varicose vein symptomer. For edderkopp årer som forårsaker alvorlige svulmende og ben smerter, kan kompresjonsstrømper være svært nyttig. Disse støttende strømper trykk forsiktig starter ved anklene og gradvis reduksjon i trykket som de går opp beina. Denne gradient trykket bidrar til å guide blod fra bena tilbake til hjertet for å hindre den fra å samle i ben og forverring åreknuter.

Hev disse føtter. Den enkleste måten å forbedre utseendet på åreknuter er å heve føttene. Når du lounge med bena i en vinkel, blodet som har samlet i åreknuter vil flyte lettere. Heve føttene vil midlertidig forbedre utseendet på edderkopp årer, og er en enkel måte å redusere smertefulle og hovne vener.

Unn åreknuter innenfra. Mens det er mange aktuelle behandlinger tilgjengelig, er det beste alternativet for å bli kvitt åreknuter å behandle venene seg selv; ikke huden på utsiden. Enkelte kosttilskudd kan forbedre helse og styrke dine årer, noe som i sin tur vil forbedre utseendet på edderkopp årer. For å bruke kosttilskudd for varicose vein behandling, velger de som inneholder vitaminene C, E, K og P, selen, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Disse næringsstoffene er stor for åreknuter fordi de forbedrer blod blodåre helse, styrke veggene i blodårene og hjelpe kroppen reparere celleskader. Vitaminer P og E i særdeleshet, har vist dramatiske varicose vein reduksjon i kliniske studier. I noen tilfeller, folk tar tilstrekkelige mengder vitaminer P og E daglig, hadde lignende resultater over tid som pasienter som hadde gjennomgått skleroterapi for edderkopp årer.

Mange leger anbefaler også å ta hestekastanje ekstrakt og baby aspirin daglig, for å hjelpe bli kvitt edderkopp årer. Sjekk med legen din før du starter aspirin og / eller urte-behandlinger. Tar daglig aspirin og urte kosttilskudd for åreknuter kan ikke være riktig for personer med visse helsemessige forhold.

Hold deg hydrert. Får en tilstrekkelig mengde vann kan gå langt i å behandle åreknuter naturlig. Et riktig hydrert kroppen beveger blodet mer effektivt, helbreder etter skade eller skade raskere og har fastere, sunnere hud. Vann kan virke som en fryktelig enkel varicose vein rette, men det er mer kraftfull enn du kan forestille deg.

For maksimal edderkopp vein reduksjon, holde vekten under kontroll. Å være en healty størrelse for rammen reduserer stress på årer, forbedrer blodsirkulasjonen og hindrer vaskulære skader som forårsaker edderkopp årer. Bærer for mye vekt tvinger sirkulasjonssystemet å jobbe mye hardere for å levere blod til kroppen din. Alle som ekstra arbeid og belastning gjør årer svak og mindre effektiv. Opprettholde en normal vekt minsker venen din arbeidsbelastning og gir dem muligheten til å helbrede. Holde seg i form er det viktigste du kan gjøre for å behandle åreknuter og hindre nye fra forming.

Tips og advarsler

  • Skulle dine åreknuter forverres, blir mer smertefull, eller ikke bedre med de ovennevnte naturlig edderkopp vein behandlinger, bør du kontakte legen din for å utelukke eventuelle underliggende sykdommer.
  • Alltid konsultere legen din før du prøver noen naturlig rettsmidler og / eller hjem behandlinger. Noen individer bør ikke ta urte kosttilskudd eller øke sitt inntak av enkelte vitaminer. Få din leger godkjenning før du prøver disse naturlige varicose vein behandlinger hjemme.