Digidexo.com

Tegn og symptomer på Fish Oil Allergi

Tegn og symptomer på Fish Oil Allergi


Ifølge American Heart Association, inneholder fisk Omega-3 fettsyrer som bidrar til å minske faren for arytmier, noe som kan føre til døden. Fiskeolje er en utmerket kilde til Omega-3 fettsyrer. Men fordi fiskeolje laget av fisk, hvis du har en allergi å fiske vil du sannsynligvis ha en allergi mot fiskeolje. Kjenne tegn og symptomer på en fisk-olje allergi kan hjelpe deg å vite når du skal oppsøke lege umiddelbart.

Elveblest

En av de vanligste symptomene på en allergisk reaksjon er elveblest. Elveblest er et utbrudd av små støt på overflaten av huden. Jo mer alvorlig tilfelle av elveblest, jo flere humper vises. Elveblest kan variere i størrelse alt fra størrelsen på en blyantviskelær opp til størrelsen av en middagstallerken. Hvis flere elveblest delta sammen de vil gjøre større vekster, kjent som plakk. Vanligvis Hives satt i plutselig og kan vare opp til en hel dag. De er røde og forårsake mild til alvorlig kløe. Elveblest kan finnes overalt på kroppen.

Hevelse i ansiktet

Når elveblest er funnet rundt ansiktet, kan det føre til ansiktet for å svelle. Vanligvis når elveblest er funnet rundt ansiktet de er dypere enn overflaten av huden som en bikube ville være. Disse hevelser kan bli funnet rundt øynene, leppene, tungen og selv hals. Når halsen og tunga begynner å hovne opp, kan det blokkere luftveiene og forårsake pustevansker.

Anafylaksi

Når hevelse oppstår i munn, svelg og tunge, kan det blokkere luftveiene. Dette er ofte betegnet anafylaksi. Det er også preget av generalisert elveblest, lavt blodtrykk og utvidede blodårer. Alle disse symptomene kan føre til sjokk, som kan drepe deg hvis den forblir ubehandlet. Når kroppen din er først utsatt for fiskeolje, hvis du har en allergi, vil immunsystemet begynner å utvikle antistoffer mot det. Når fiskeolje gjeninnføres til kroppen, de avventer antistoffer begynner å angripe den, slippe histaminer som resulterer i elveblest, hevelse i ansiktet og anafylaksi. Andre symptomer som kan følge anafylaksi er magekramper og smerter, oppkast og diaré. Hvis du tror du opplever symptomer på anafylaksi, bør du søke legehjelp umiddelbart.