Digidexo.com

Hvordan behandle Thyroid Problemer Naturligvis

Over 60 millioner amerikanere i dag lider av skjoldbrusk problemer, og de fleste av dem ikke engang klar over det. Thyroid Problemer vanligvis føre til depresjon, vektproblemer, og ofte føre til mangel på energi. Selv om det er alltid best å følge dine leger forslag, er det noen naturlig rettsmidler som har vist seg å behandle skjoldbrusk problemer for mange pasienter.

Bruksanvisning

•  Ta rundt 750 milligram Tyrosin daglig, for å hjelpe ved å kombinere med jod i kroppen til å gjøre det som er kjent som Thyroxine. Tyroksin er en thyroid hormon som finnes i kroppen. Prøv å gjøre dette for et par måneder og deretter ta kontakt med en lege for å se de endelige resultatene.

Øk inntaket av fettsyrer. Fatty Acids er nødvendig av kroppen i produksjon av skjoldbrusk hormoner, så tar en ekstra 3000 milligram om dagen kan noen ganger hjelpe med skjoldbrusk problemer.

Gjør noen små endringer i kostholdet ditt for å behandle skjoldbrusk problemer. Prøv å bytte til kun frittgående og økologiske kjøtt og ariske, som mangler de syntetiske hormoner som er lagt til de fleste kjøtt og meieriprodukter.