Digidexo.com

Akademisk ytelse og dietter

Akademisk ytelse og dietter


Kostvaner og ernæringsmessige forbruket er økende bekymring for foreldre til elever i USA. Framveksten av hurtigmatkjeder og quick-fix måltider tilby foreldre praktiske alternativer til å gi velbalanserte, ernæringsmessige måltider for sine barn. Dessverre viser undersøkelser at dårlig kosthold og ernæring årsak underernæring, fedme og dårlige akademiske prestasjoner. På grunn av dette, er utdanningsinstitusjoner økende forelder og student bevissthet om betydningen av fysisk trening og sunt kosthold for å øke kognitiv ytelse.

Ernæring og akademiske resultater

Studenter som spiser mat med høyt innhold av karbohydrater og mettet fett gain kalorier, men denne type diett har bare små mengder av vitaminer og næringsstoffer. Forskning utført ved UCLA viser at matvarer som Omega-3 fettsyrer forbedre hjernens aktivitet mens mettet fett føre til kognitiv svikt. På grunn av disse funnene, er det lite overraskende at forskning utført av den kanadiske Population Health Initiative viser at studenter som spiser godt balanserte måltider utkonkurrere de som mangler ernæringsmessig lyd dietter.

Regjerings Forskrift av Food Dispensasjon i offentlige skoler

I flere tiår har skolene lov godteri og brus maskinene i sine bygninger. Men den økte bevisstheten om konsekvensene av dårlig ernæring, og statistikk som viser barnet fedme tredobling mellom 1980 og 2008, har forårsaket mange jurisdiksjoner å forby brus maskinene ved offentlige skoler. Imidlertid er fjerning av søtsaker bare ett skritt mot økende student ernæring; regulering av ernæringsmessige verdier i skole forberedt måltider vil også forbedre akademiske prestasjoner.

Konsekvenser av frokost på faglige prestasjoner

Frokost er en student viktigste måltid. Det gir energi og næringsstoffer for optimal ytelse i morgen klasser. Uten mat, studentene bli gretten og mister evnen til å fokusere på sine studier. Ifølge forskning utført ved Harvard University, studenter som opplever sult er mer sannsynlig å score lavere på tester, savner flere klasser og lider psykiske vansker. På grunn av disse funnene, har The US Department of Agriculture implementert en skole frokost program som gir økonomisk støtte til studenter av lavinntektsfamilier for å sikre tilgang til skole forberedt frokoster.

Ernærings Guider for akademisk suksess

Opprette en balansert meny for daglig og ukentlig matforbruk er en utfordring, men de helsemessige fordelene og økt akademiske prestasjoner er vel verdt innsatsen. Ferske råvarer, som grønnsaker og frukt, er lastet med næringsstoffer som øker kognitiv utvikling. Variasjon er viktig i ethvert kosthold. Velg grønnsaker og frukt i ulike farger og teksturer for å skape et godt avrundet kosthold. Unngå eske, hermetikk og frosne måltider; shopping rundt kantene på en matbutikk er en teknikk for å holde innholdet i handlekurven din sunn og frisk.