Digidexo.com

Rain Forest Urter

Rain Forest Urter


Regnskogen støtter millioner av arter av planter, dyr og insekter der ingrediensene for legemidler som kinin, muskelavslappende, steroider og kreftlegemidler er funnet. Farmasøytiske selskaper og myndighetene i USA finansierer prosjekter for å studere bestemte planter som brukes av innfødte sjamaner og healere i et forsøk på å finne medisiner for sykdommer som AIDS, kreft, diabetes, leddgikt og Alzheimerâ € ™ s.

Guarana

Guarana er en busk innfødt til den frodige brasilianske Amazonas. Den lille, runde, lyse-rød frukt vokser i klynger. En sort frø framstår som frukt spagaten under modning. Søramerikanske indianerstammer tørr og steke frøene til å lage en pasta, som de bruker for mange formål, for eksempel i matlaging og drikke. Regnskogen stammene har brukt det som en stimulerende og som et tørkemiddel for behandling av kronisk diaré. Det er også brukt til å hjelpe tolerere kosttilskudd restriksjoner bedre når indianerne fort.

Graviola

Graviola er et lite tre som produserer en hvit-kjøtt frukt på størrelse med en stor honningmelon og er innfødt til tropiske områder i Sør-Amerika, blant annet Amazonas. Folk der bruke alle deler av treet for å kurere ulike plager. De bruker frukt og frø for intestinal helse; kvinner spise frukt eller drikke sin juice å øke amming; de lage te fra roten, bark og blader, og som et beroligende middel. Det te er også brukt som insektmiddel når de påføres på huden.

Katteklo

Cata € ™ s Klo er en stor, treaktig vintre med hook-lignende torner som ligner på klo av en katt og er innfødt til Amazonas regnskog og andre tropiske områder av Sør-og Mellom-Amerika. Det har blitt brukt medisinsk av stammene i Peru i 2000 år. Barken og røtter har blitt brukt til å stimulere immunsystemet. Veterinærer bruker den til å behandle hunder og katter for hofteleddsdysplasi, leddgikt, kreft, Parvo virus, eksem og svulster. I tidligere tider barken ble kokt, men i dag det kommer i kapsler og tabletter.

Suma

Suma er en stor, shrubby bakken vintre med en dyp rotsystem som er innfødt til Amazonas. Folket i Amazonas har brukt Suma root som energi tonic og som en generell kur-all for mange formål, for eksempel magesår, muskelsvakhet og utholdenhet, afrodisiakum og som et beroligende middel. Den kan brukes som et analgetikum, anti-inflammatorisk, østrogen, nærings og beroligende.