Digidexo.com

Kronotropiske Assessment Exercise Protokoller

Kronotropiske Assessment Exercise Protokoller


Kronotropiske Assessment Exercise protokoller, ofte referert til som stresstesting, er et sett med regler og testprosedyrer som brukes til å teste en pasientens hjertefrekvens og blodtrykk respons på trening. Kronotrop indikerer noe som påvirker hjertefrekvens. Pasienter med diagnostisert eller mistenkes hjerteproblemer blir utsatt for en øvelse protokoll med økende vanskeligheter med å oppnå maksimal anstrengelse uten å indusere arytmier eller hjertesvikt.

Krav til utstyr

Grunnleggende utstyr inkluderer en tredemølle eller sykkel med ergometer, blodtrykk cup, ekkokardiogram (EKG) med tre til 12 potensielle kunder, og et medisinsk krasj kurven. For pasienter med begrenset evne til å stå eller gå, kan en arm-syklus brukes.

Ansatte Krav

Enten en lege eller kliniker vil administrere testen. Denne personen må være klinisk sertifisert i trening stresstesting. I tillegg bør minst en annen person være til stede som er opplært i HLR og bruk av en krasj vogn, bør pasienten går inn i arrest.

Hvem bør testes

Ifølge American Academy of Family Physicians (aafp), stresstesting av trening anbefales hos pasienter som har hatt eller innehar risikofaktorer for hjerteinfarkt. I tillegg pasienter som kvalifiserer for kronotrop trening stresstesting inkluderer de med hyppige eller vedvarende brystsmerter, kronisk obstruktiv lungesykdom, eller høy risiko for koronarsykdom.

Trening Stress Testing

Testen i seg selv er basert på en protokoll som er utviklet av Dr. Robert Bruce. Pasienten er knyttet til EKG-enten av tre eller 12 fører. Testen blir utført i tre-minutters intervaller, hvori stigningen øker med to prosent og hastigheten øker langs en forutbestemt kurs. På hvert intervall, er blodtrykk og hjertefrekvens registreres før du går til neste trinn. Testing fortsetter i 27 minutter, eller til pasienten er ikke lenger i stand til å utføre. The Cleveland Clinic Journal of Medicine (CCJM) angir "[a] drikkevare tid for en middelaldrende voksne er 8 til 10 minutter."

Data Assessment

Kronotrop vurdering analyserer økning eller reduksjon i blodtrykk og puls, hvilepuls, den tiden som kreves for å gå tilbake til hvilepuls, og avvik i EKG. Den CCJM og European Heart Journal erklære kronotrop inkompetanse hvis pasienten ikke klarer å nå mellom 80 og 85 prosent av aldersdefinerte maksimale hjertefrekvens, definert som 220 minus pasientens alder.

Ytterligere testing

Kronotrop øvelse Vurderingen kan også utføres med tilsetning av scintigrafi for å tillate radiografisk analyse av hjerteklaffene eller blodkar under trening. Pasienten injiseres med et radioaktivt sporstoff og utsatt for standard testøvelser. Scintigrafi bidrar til å identifisere begrenset blodårer, eller skadet eller lekker hjerteklaffer.