Digidexo.com

Tegn og symptomer på hjertesykdommer

Blir diagnostisert med en hjertesykdom er svært alvorlig. Og mens det er mange behandlinger tilgjengelig, er det fortsatt være en skremmende utsiktene til å sitte ned i legekontoret og høre ordene: "Du har hjertesykdom." Som blir sagt, du kan gjøre selv mye bra ved å holde i harmoni med kroppen din som helhet og se opp for tegn og symptomer på ulike hjertesykdommer. For det meste, er tidlig påvisning er nøkkelen til vellykket behandling og forsikring av et langt og sunt liv.

Koronarsykdom

Koronarsykdom er hva folk flest tenker på når de hører ordene "hjertesykdom." Når det oppdages tidlig, kan det behandles ganske vellykket. Noen av de mer vanlige symptomer inkluderer angina, hjertebank, svimmelhet, svetting, kvalme, kortpustethet og en levende hjerteslag.

Arytmi

Et annet hjertesykdom, bør du være klar over kalles en arytmi. Dette er i utgangspunktet en unormal hjerterytme. Det kan presentere seg på en rekke måter, inkludert hjertebank, svimmelhet, kortpustethet, tretthet, flagrende hjerteslag eller følelsen av at hjertet ditt er pounding.

Atrieflimmer

Atrieflimmer er en annen type arytmi, men det kan faktisk tilstede uten symptomer i det hele tatt, noe som gjør det litt vanskeligere å oppdage. Symptomer inkluderer tretthet, hjertebank, besvimelse, brystsmerter og kortpustethet. Med denne type arytmi, pasienter noen ganger har svært korte utbrudd av symptomer som klare opp ganske raskt.

Heart Attack

En myochardial infarkt eller hjerteinfarkt, som er det som er mest alminnelig kjent, kan føre til flere symptomer. Vanlige tegn er smerter i brystet, følelsen av press på brystet, smerter i armen, utstrålende smerter i ryggen eller halsen, følelse av halsbrann, kvalme, oppkast, svetting, kortpustethet, svimmelhet, svakhet og rask hjerterytme. I noen tilfeller trenger pasientene ikke har noen brystsmerter i det hele tatt, så det er viktig å ta hensyn til de andre tegn også. I sjeldne tilfeller har pasienter hatt hjerteinfarkt uten symptomer i det hele tatt. Hvis du gjør tilstede med disse symptomene, kontakt lege med en gang.

Hjertesvikt

Hjertesvikt er svært alvorlig. Hvis du presenterer med følgende symptomer, kontakt lege umiddelbart. De vanligste tegn er, kortpustethet når du ligger flatt eller under trening, rask vektøkning, svimmelhet, hevelse i ankler, ekstrem tretthet, uregelmessig hjerterytme, brystsmerter, hjertebank, kvalme og en produktiv hoste.

Hjertet ventil sykdom

Hjerteklaffsykdom ofte dukker opp med mange symptomer som ligner på hjertesvikt. Noen av disse symptomene er kortpustethet, smerter i brystet, uregelmessig hjerterytme, svimmelhet og tretthet. Hjerteklaffsykdom kan føre til hjertesvikt i tillegg.