Digidexo.com

Redusere Kolesterol med rødvin

For rødvin elskere og de berørte om hjertesykdom og kolesterol, drikker bort dine problemer kan være et alternativ - i moderate mengder, selvsagt. For de som emjoy rødvin, er den gode nyheten at et glass eller to om dagen kan holde kardiolog unna.

Alkohol

Egentlig er det ikke bare rødvin som klinisk har bevist effekten av hjertesykdom forebygging. The Mayo Clinic rapporterer på sin hjemmeside at mange forskningsstudier har vist at alkohol i alle former øker HDL eller "gode" kolesterolet, reduserer risikoen for blodpropp, og hindrer arteriell skade forårsaket av LDL eller "dårlig" kolesterol. På disse måtene, kan en martini eller en øl også hjelpe hjertet ditt.

The Magic of Red Wine

Rødvin synes å ha noe mer til det enn andre alkoholholdige drikkevarer. Nøkkelen kan være polyfenoler - en rekke antioksidanter som kommer fra drueskall. Rødvin har flere av disse antioksidanter fordi, vanligvis, er rødvin gjæret med drueskall lengre enn andre viner.

Og mens mange av antioksidanter opprettholde hjerte helse ved å forebygge aldring og slitasje, ett spesielt kan faktisk hindre arteriene blir tilstoppet med fettavleiringer. Resveratrol, antioksidant i spørsmålet, har vist seg å være effektive på dyr, og til og med forebygges fedme og diabetes i mus. Men det er ikke mange studier ennå på resveratrol hos mennesker.

Men mens forskning fortsetter inn i rollen som resveratrol og andre kjemikalier i rødvin, rapporterer selv Mayo Clinic at leger i økende grad enige om rødvin som å være nyttig for å redusere kolesterolet og forebygge hjertesykdom.

Farer og Alternatives

Resveratrol er ikke bare finnes i rødvin. Faktisk, druer, blåbær og tyttebær alle inneholder denne kraftige og potensielt livreddende antioksidant. Forskning er selv blir gjennomført for å se om druesaft kan ha samme effekt som rødvin.

Det er, selvfølgelig, farer for rødvin som et forebyggende. Først vil enhver ansvarlig lege understreke ordet moderasjon. Alkohol i større mengder - eller når det blandes med andre stoffer og legemidler - kan opprette eller komplisere en rekke andre helseproblemer, inkludert alkoholisme.

For mange mennesker, konsekvensene av alkoholmisbruk og interaksjoner er langt mer bekymringsfull enn hjertesykdom. Kliniske guider definere moderat drikking som en fem-unse glass vin per dag for kvinner og to for menn.

Før du vurderer rødvin for å redusere kolesterol, bør du kontakte lege. Sørg for å sjekke for eventuelle interaksjoner og andre potensielle helserisikoer før gjennomføre en diett av rødvin.