Digidexo.com

Kardiomyopati Hypertensiv hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, er kardiomyopati en sykdom i hjertemuskelen. Det er delt opp i tre spesifikke typer: restriktive, hypertrofiske og utvidet. Hver av disse typer kan føre til at hjertet ikke å pumpe den nødvendige mengden av blod som er nødvendig daglig, og kan hindre at blod som pumpes fra løpe til andre deler av kroppen, som det skal.

Hypertensiv hjertesykdom

Høyt blodtrykk (hypertensjon) kan også forårsake hjertesykdom. Når hjertet ditt er riktig å pumpe den nødvendige mengden av blod, men blodårene dine er for smale til å håndtere mengden, kan det føre til hypertensjon (høyt blodstrømmen trykk). Likeledes, hvis hjertet ditt er å pumpe for mye, selv om arteriene er ikke smal, hypertensjon kan fortsatt forekomme.

Ved å kombinere de to sykdommene

Ifølge Annals of Internal Medicine, en person med både en hjertesykdom i hjertemuskelen (kardiomyopati), så vel som høyt blodtrykk hjertesykdom (hypertensjon), har hypertensiv kardiomyopati. Når hypertensjon er vedvarende på ubestemt tid, utvikler seg til hypertrofi av venstre hjertekammer.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er dette hypertrofi grunn av hjertemuskelen fortykkelse eller unormal vekst. Dette jevning hindrer --- og reduserer mengden av --- normal blodstrøm og trykk. Men ifølge Annals of Internal Medicine, andre faktorer som for eksempel saltinntaket, veksthormon aktivitet (som insulin og tyroksin), blodsukkeret og selv genetikk kan også spille en rolle.

Symptomer

Åndenød, selv når en person er i ro, er et symptom på denne tilstand, ifølge Mayo Clinic. Andre symptomer kan også oppleves, for eksempel abdominal oppblåsthet på grunn av væske, tretthet, hevelse (føtter, ankler og ben), uregelmessig hjerterytme (rask, pounding, flagrende), svimmelhet, eller besvimelse. Men noen mennesker ikke oppleve noen symptomer på utbruddet.

Behandlinger

Betablokkere (lopressor) eller kalsiumkanal-type blokkere (Calan, Isoptin) er behandlingsalternativene vurderes for denne tilstanden. Annen behandling består av pacemaker, septal myotomy-myectomy prosedyre (en del av det forstørrede muskelen er fjernet) og alkohol ablasjon (en ikke-kirurgisk prosedyre som består av alkohol som blir injisert inn i hjertemuskelvevet som trenger å bli ødelagt).

Betydelig

Selv om denne tilstand ikke kan hindres, kan det behandles. Tidlig oppdagelse kan også redusere sykdommen evne til fremgang.