Digidexo.com

Hvordan planlegge seks små måltider daglig

Hvordan planlegge seks små måltider daglig


En studie publisert i British Medical Journal viser spise seks små måltider om dagen, i stedet for standard 2:59, reduserer kolesterolet og stabiliserer blodsukkeret. Det kan gå ned i vekt ved hjelp av denne metoden for matforbruk, ifølge Cleveland Clinic. Å bytte spise stil, må du planlegge dine seks daglige måltider på forhånd og kjøpe matvarer for å forberede og konsumere i mindre mengder. Bare fordi du spiser i løpet av dagen betyr ikke at du bør øke kaloriinntaket utover din normale forbruk. Bestem deg for hvordan å splitte daglige kalorier i en kombinasjon av måltider og snacks som er planlagt for å bryte poeng i dagen.

Hvordan planlegge seks små måltider daglig

•  Bestem hvor mange kalorier for å distribuere til hvert måltid. For en 1800-kalori dag, planlegger 400 kalorier for hvert hovedmåltid og 300 for hver matbit, eller velg et lignende sammenbrudd til å passe din livsstil. Lag en meny plan notering ditt valg av måltider for hver dag.

Ta opptelling av pantry, kjøleskap og fryser for å bestemme elementer for å legge til i handleliste for uken. Plan for portabilitet med kjøp av single-size vegetabilske pakker, små bokser med tunfisk eller terninger med ost. Fordel poser med druer i individuelle porsjoner når kjøpt og gjøre kjøtt og ost roll-ups på forhånd.

Kjøp precut grønnsaker og lagre dem på midten hylle i kjøleskapet. Mat atferd ekspert Ph.D. Brian Wansink forskning viste at folk som holder sine grønnsaker der i motsetning til i skarpere spise 230 prosent flere greener, ifølge O magazine. Hold vegetabilske snacks i grab-and-go beholdere som er enkle å få tilgang når styrtende ut døren for å fungere.

Tilbered måltider og snacks på forhånd ved å fryse rester eller matlaging doble mengder måltider fra menyen plan. Freeze single-serving deler av rester å spise i fremtiden. Kok nok egg for snack forbruk på flere dager når tiden tillater.

Les restaurantmenyer online før ankomst for å avgjøre hvilke valg er innenfor kalori grenser. Ved bestilling, be om en del av de viktigste hovedrett pakket å gå før servering eller dele hovedretten med en venn. Velg lavere kalori mat fra salatbaren når det er mulig, eller legge en klar suppe til måltidet.