Digidexo.com

Ernæring Forvaltning av gastroøsofageal refluks

Forskjellige matvarer og drikkevarer kan utløse gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), som refererer til tilbakestrømning av magesyre i halsen. Men heldigvis, kan kosttilskudd endringer raskt lindre symptomer og stoppe reflux.

Symptomer

Halsbrann er et typisk symptom på gastroesphageal refluks. Men i tillegg til en brennende følelse eller smerte i brystet, vanlige tegn på reflux inkluderer en kronisk tørr hoste, sår hals, kvalme, magesmerter og oppkast.

Time Frame

I gjennomsnitt, symptomer på GERD utvikle umiddelbart etter å ha spist et måltid eller drikke enkelte drikker.

Betraktninger

Mat er en vanlig syre reflux trigger, og håndtere denne sykdommen innebærer endring i kostholdet. Eliminering av visse matvarer fra kosten som fet mat, stekt mat, krydret mat, sitrus mat hvitløk, koffein, løk og tomat-produkter kan forbedre tilstanden din og stoppe reflux helt.

Forebygging / løsning

I forbindelse med å gjenkjenne matvarer som forårsaker GERD, mink maten porsjoner kan hjelpe lindre symptomene. Spise mindre forhindrer overspising, som er en nøkkelfaktor i gastroøsofageal reflukssykdom. Konsumere 05:56 små måltider om dagen.

Expert Insight

En sunn kroppsvekt kan avverge og reversere reflukssykdom (ekstra vekt legger press på magen og stimulerer tilbake flyten av syre). Redusere fett, kalori-og sukkerinnhold kan hjelpe deg å kaste ekstra pounds og få kontroll over gastroøsofageal refluks.