Digidexo.com

Hvordan behandle Reflux Symptomer

Acid reflux symptomer påvirke folk i alle aldre og kan variere i alvorlighetsgrad fra ubehagelig og sjelden til alvorlig og kronisk. Mens noen mennesker kan finne lindring ved å gjøre endringer i livsstil, de fleste krever en viss grad av medisinsk terapi for å kontrollere symptomer og forhindre komplikasjoner. I alvorlige tilfeller kan operasjon være nødvendig.

Hvordan behandle Reflux Symptomer

Hvordan behandle Reflux Symptomer

•  Unngå å spise matvarer som kan forverre reflukssymptomer. Mens ulike mennesker er utløst av ulike matvarer, noen vanlige triggere inkluderer sitrus, fet mat, tomater, løk, mynte, krydret mat og sjokolade. The American Academy of Family Physicians anbefaler å eliminere alle mulige triggere og deretter gjeninnføre enkelte matvarer en om gangen.

Gå ned i vekt hvis du er overvektig eller overvektig og engasjere seg i regelmessig mosjon for å opprettholde en sunn vekt. Ekstra vekt øker presset på mageregionen, heve magen og tvinge syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret, ifølge Mayo Clinic.

Ikke gå til sengs i minst to timer etter et måltid og sove i en semi-oppreist stilling for å redusere reflukssymptomer. Ved å plassere ekstra puter under madrassen eller bruke 6-tommers blokker for å heve bena på hodet av sengen din, kan du forbli semi-oppreist og redusere acid reflux.

Spis 4-6 mindre måltider hver dag for å hindre overspising, en av de viktigste årsakene til acid reflux. Spis bare til sult er fornøyd og ikke før du er smertelig full.

Slutte å røyke for å behandle reflux symptomer. I tillegg til å svekke din generelle helse, forebygger røyking lavere esophageal sphincter fra å fungere ordentlig, noe som fører til reflux symptomer. The Mayo Clinic sier at det å slutte kan forbedre reflux symptomer.

Øk inntaket av vann, men hold deg unna alkohol, sitrus juice, kullsyre Colas og kaffe. Alle disse kan øke reflux symptomer.

Unngå å bruke anti-inflammatoriske medisiner og aspirin mindre du blir bedt om å gjøre det av legen din. Disse medikamentene kan øke mage irritasjon og forverre reflukssymptomer. Den amerikanske Gastroenterologisk Association anbefaler å bruke paracetamol i stedet.

Bruk en over-the-counter syrenøytraliserende for å redusere reflukssymptomer som anbefalt av Mayo Clinic. Produkter som Maalox, tums, Mylanta og rolaids arbeid ved å nøytralisere magesyre. Se etter et produkt som inneholder både aluminiumhydroksid og magnesiumhydroksid.

Prøv en H2 blocker medisiner eller bruke en protonpumpehemmer til å behandle dine reflux symptomer. Disse medikamentene redusere produksjonen av syre, noe som gir lindring av smerte og andre symptomer, og å fremme helbredelse av skadet vev esophageal, i henhold til American Association Gastroenterologisk.

gjennomgå et kirurgisk prosedyre kalt laparoskopisk nissen fundoplication å behandle alvorlige reflux symptomer. Ifølge Mayo Clinic, denne fremgangsmåten fungerer ved å styrke esophageal sphincter å hindre acid reflux.

Rapporter noen potensielt alvorlige symptomer til legen din umiddelbart, for eksempel svart avføring, nakke eller skuldersmerter, oppkast av blod, kortpustethet, problemer med å svelge, svetting eller svimmelhet. Når ledsaget av sure oppstøt, kan disse symptomene tyde på et alvorlig problem som krever medisinsk behandling.