Digidexo.com

Hvordan kan jeg spise for å få vekt og bygge opp igjen muskler?

Hvordan kan jeg spise for å få vekt og bygge opp igjen muskler?


Mens folk flest har problemer med å miste vekt, er det noen få utvalgte som har problemer med å sette på vekt og bygge muskler. En rask metabolisme, karakterisert ved at kroppen brenner kalorier og fett på en rask hastighet, bidrar til å forsinke vektøkning hos enkelte mennesker. Men hvis du er seriøs om å få vekt og muskler, finnes det måter å hjelpe din innsats. Å spise massevis av junk food etter hvert kan øke vekten selv i de langsomme gainers. Men heller enn å ofre helsen til dårlige valg, vurdere sunne alternativer til vektøkning.

Hvordan kan jeg spise for å få vekt og bygge opp igjen muskler?

•  Spis tre tunge måltider om dagen. Hoppe over måltider eller strekke ut tiden mellom måltidene kan hindre vektøkning innsats. Spis oftere å ta i ekstra kalorier og øke vekten din. Omfatter kjøtt, pasta, ris og brød i dine valg.

spise ekstra kalorier. Sammen med økende antall ganger du spiser på en dag, upping dine daglige kalorier ved 500 kan teoretisk hjelpe deg å få minst ett pund hver uke (3500 kalorier tilsvarer £ 1). Legg ost, saus og andre dressinger til mat for å hjelpe legge kalorier, og snack i løpet av dagen på sunne valg som nøtter, rå grønnsaker og frukt.

Øk protein forbruk. Protein bidrar til å øke cellevekst og øker muskeltonus. Spis rikelig med kjøtt, egg og meieriprodukter for å ta i ekstra protein.

Legg høyere kalori drikker. Vann er et godt valg for generelle helse. Men hvis du prøver å få vekt, velger drikkevarer med en kalori teller for eksempel fruktjuice, sunne smoothies, te og melk. Drikke hele dagen å fylle opp og øke daglige kalorier.

Begynn å løfte vekter for å bygge ryggmuskler. Muskeltonus vil avta når du slutter styrketrening. Bruk resistente band eller hånd vekter for å øke tone i armene dine. Dra nytte av vekt maskiner å tone og definere musklene i hele kroppen din, og trene underkroppen med trening som pilates, løping, svømming og sykling.