Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Acid Reflux Disease

Hvordan diagnostisere Acid Reflux Disease


Hvis du lider av halsbrann på regelmessig basis, kan du har acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Sporadisk halsbrann er ingenting å bekymre seg ... antacids vil kurere dette. Når frekvensen av halsbrann øker, er det på tide å se om du er en av de millioner som lider av acid reflux.

Hvordan diagnostisere Acid Reflux Disease

Se legen din. Vanligvis en eksamen er alt som trengs for å fortelle om du har acid reflux. Men hvis du tilfeldigvis være unntaket fra regelen gå videre til trinn to.

Planlegge en endoskopi. Denne testen kan gjøres når du sover, og derfor vil ikke ha noen kjennskap til legen å sette inn en tube ned i halsen din. Røret tillater legen å se innsiden magen og se hva som forårsaker halsbrann. Selv om denne testen er bra for diagnostisering av komplikasjoner av sure oppstøt, bare omtrent halvparten av pasientene viser selve sykdom med denne testen.

har en pH-test. Dette kan måle mengden av syre i magen din som er backing opp i spiserøret. Vanligvis er dette kun gjøres hvis endoskopi ikke finner noen bevis for acid reflux sykdom.

Sett opp barium x-stråler. Etter å ha gransket røntgen legen din vil kunne se hva som forårsaker halsbrann, men igjen, er denne testen ikke en pålitelig diagnostisk test for acid reflux.

Spør legen din om du bør ha en øvre GI og tynntarm serien. Dette kan begrense årsakene til halsbrann og muligens fortelle om du lider av acid reflux.

6. Her manometry, som er en teknikk som registrerer muskulær trykk. Det kan avgjøre hva som forårsaker brystsmerter hos pasienter som har acid reflux.

Forstå hva du trenger å gjøre etter at du har blitt diagnostisert med syre reflux. Det er mange ting (inkludert medisiner, kosthold og mosjon) som du kan gjøre for å kontrollere din acid reflux.

Hint

  • Å ha acid reflux diagnostisert og behandlet kan forbedre kvaliteten på livet ditt.