Digidexo.com

Hvordan virker kroppen forbrenne fett mens Fasting?

Fasting

Definisjonen av faste varierer sterkt. Den mest ekstreme form for faste er ikke slik at noe annet enn vann å passere leppene for 12 til 24 timer, eller enda lenger. En løsere definisjon er å ikke spise fast føde og bare konsumere protein drinker eller juice. For at kroppen til å begynne å brenne fett mens fasting, det er behov for å gå inn i en tilstand som kalles ketose. Ketose oppstår når kroppen har brukt opp sin glykogen forsyning og trenger mer energi. Det viser seg å proteinkilder slik som muskelmasse og begynner å bryte proteiner til aminosyrer og deretter til glukose som kan benyttes av legemet.

Burning Fat

Normale kroppsfunksjoner bruke glukose som en energikilde, og den menneskelige hjerne krever glukose for å fungere. Mens faste, er energikilder ikke gitt gjennom matinntaket. Kroppen vender seg til sin glykogen reserve. Glykogen lagres i leveren og omdannes til glukose i de innledende stadier av faste. Når kroppens glykogen forsyning har blitt brukt, det ser ut til andre kilder for glukose. Som nevnt tidligere, er kroppen din i stand til å konvertere protein til glukose. Men kroppen din ønsker også å beskytte sin tilførsel av proteiner, så det begynner prosessen kalles ketose, slik at kroppen din ikke raskt tømme sin tilførsel av proteiner. Ketosis konverterer kroppens fett til ketoner, som kan anvendes som en energikilde. Indusert ketose oppstår når en persons inntak av karbohydrater er sterkt begrenset. Ketosis finner sted i løpet av en total fort. Hvis en rask er supplert med juice drinker, som er høy i karbohydrater, vil kroppen først bruke alle tilgjengelige karbohydrater for energi og normal cellefunksjon. Høy-protein, lav-karbohydrat dietter også indusere ketose.

Intermittent fasting

Intermittent fasting, som begrenser matinntaket for et antall timer eller deler av dager, kan ha andre helsefordeler. En studie gjort ved University of Utah på 448 personer, viste at periodisk faste senket risikoen for hjertesykdom og forekomsten av diabetes. Resultatene av denne studien ble publisert i oktober 2008 American Journal of Cardiology. Konsultere legen din dersom du er interessert i faste eller redusere kalorier for å brenne fett og gå ned i vekt. Legen din kan sende deg til en ernæringsfysiolog som vil hjelpe deg å vurdere dine kosttilskudd og kalori behov for å anbefale en sunn diett.