Digidexo.com

Vekttap tips for å miste 100 Pounds

Ett hundre pounds er en betydelig mengde vekt å tape, men på ingen måte er det umulig. Det vil ikke komme av over natten, akkurat som det ikke får satt på over natten, men med langsom jevn fremgang kan det gjøres. Tålmodighet, utholdenhet og planlegging er nøkkelen, samt et godt øye med langsiktige mål.

Se din lege

Før du begynner på et betydelig vekttap reise, er det viktig å oppsøke lege. Hun vil vurdere din generelle helse, og gi råd om visdom av utvalgene av trening. Hun kan også ha foreslått mat planer eller kalori beløp som hun vil at du skal følge. Hun vil nok råde en jevn 1 til 2 lb. tap per uke, som National Institute of Health anbefaler.

Ta det rolig

Den beste måten å ta av vekt og, enda viktigere, holde den av, er å miste sakte og jevnt. Hold målene realistiske. Som du kartlegge din vekt fra uke til uke, husk at en generell trend nedover er viktigere enn individuelle ukentlige tap. Reality Show store tap er for fjernsyn. I den virkelige verden, å miste en halv kilo er en god tap, og alle de små tap vil legge opp til betydelige pounds over de neste par årene.

Få Support

Få dine venner, signifikante andre, barn og noen andre i ditt liv involvert. Jo mer støtte du har, jo lettere denne reisen være. Utveksle oppskrifter og retter med venner. Leke ute med barna dine. Har din mann eller kone gå med deg hver kveld. Ha en jump-roping konkurranse med broren din. E din søster tre ganger i uken, for å holde henne informert. Jo flere personer du har på laget ditt, jo lettere vil det være å gå ned i vekt, og jo vanskeligere vil det være å falle ned og ikke komme opp igjen.

Gjenkjenne Milepæler

Akseptere at dette kommer til å bli en lang reise, sannsynligvis to år eller mer. Men alltid sørge for å feire milepæler underveis. Kjøp en ny bok eller CD etter hvert 10 kg. Etter å ha mistet 10 prosent av kroppsvekten din, kjøpe en ny inspirerende T-skjorte for å bære mens du trener. Plukk en stor belønning for deg selv for å nytes når du møter dine mål, men behandle deg selv underveis, også.