Digidexo.com

Hvordan få muskel massen på en diett

Økende vekt betyr ikke nødvendigvis å måtte konsumere store mengder matvarer som er lastet med fett og kan til slutt føre til fedme. Konsumere matvarer som er rike på muskel-building næringsstoffer for å få sunn, mager vekt. Ved å endre når og hvor ofte du spiser hver dag, kan du kontrollere hvordan kroppen forbrenner mat, noe som vil forbedre kroppens evne til å bygge muskler.

Hvordan få muskel massen på en diett

•  Skriv ned eventuelle og all mat som du forbruker over en to-ukers periode. Siden målet ditt er å øke kaloriinntaket ditt, må du vite hvor mange kalorier du i utgangspunktet forbruker.

•  Når du har beregnet gjennomsnittlig antall kalorier du forbruker daglig, legge 300 til 500 kalorier til den daglige beløpet. Vær spesielt oppmerksom på mat etiketter for å bestemme antall kalorier hver vare inneholder.

Legg til høy-protein mat til din diett som vil hjelpe deg å få muskelmasse (se Ressurser).

Spis seks små måltider om dagen, i stedet for tre større funn, for å hjelpe kroppen din å bygge muskelvev og eliminere fett.

For å opprettholde riktig ernæring, spise umiddelbart etter våkner opp om morgenen. Kroppen din er tom for mat i åtte timer eller så, noe som kan føre til nedbryting av muskelvev.

Hint

  • Til hjelp i utviklingen av muskelmasse, fullføre en styrke-treningsprogram i forbindelse med et riktig kosthold. Kylling og tunfisk er gode proteinkilder som forbedrer muskelvekst.