Digidexo.com

Hvorfor tror du får hodepine av å drikke vin?

Leveren Work

Stats hodepine-forårsaker skyldige i vin, som i øl eller brennevin, er alkohol. Den sekundære skyldige er den hastigheten som vin drikker drinker. Når du drikker alkohol, reagerer leveren til den, raskt, som en gift. Menneskekroppen kan forbrenne - det er, kan leveren bryter ned alkohol innholdet i - et glass vin i omtrent en time. Når leveren gjør dette, forandrer det alkohol først i acetaldehyd og deretter til eddiksyre, som er eliminert fra kroppen gjennom tarmen.

Acetaldehyd

Når du drikker vin for fort, kan leveren ikke riktig fullføre trinnene for å bryte ned alkohol i sine enkelte komponenter. Det sender ut acetaldehyd (selv en toksin) direkte inn i blodbanen for å gjøre plass til mer alkohol inntak. Acetaldehyd, i likhet med andre giftstoff leveren omhandler, er gjort vannoppløselige ved leverens aktivitet.

Acetaldehyd og dehydrering

Vann-oppløselige acetaldehyd sirkulerer gjennom blodstrømmen syrer alle kroppens vev. Individuelle celler reagerer på at økt indre trykk ved å slippe overskytende vanninnhold, "som en svamp under press", som Jens Priewe sier i sin bok "Vin:. A Practical Guide to Nyter Utvalg Din" Dette er grunnen til at et anfall av tung drikking vil føre til svetting og dehydrering.

Vann og Hodepine

Våte celler i hjernen, men har intet å slippe sitt vanninnhold. Dette fører til en opphoping av trykk, som vin drikker føles som en hodepine. Drikkevann sammen med vin under et måltid kan bidra til å forhindre hodepine, ved at vannet vil slukke tørsten som du ellers kanskje tilfredsstille med for mye vin. Men når du har drukket for mye alkohol for fort, mer vann bare "fremskynder den spres gjennom kroppen," Priewe forklarer.

Sulfites og Histamines

Den lille mengden av befolkningen lider av en ekte allergi mot sulfitt kan også få hodepine fra vin. Hvite eller søte viner spesielt kan problemer disse lider, siden disse vinene har en tendens til å trenge mer svovel behandling for å holde dem friske enn røde viner gjør. Rødvin i sin tur har flere histaminer enn andre viner, og i følsomme personer kroppens nedbryting av disse histaminer kan forårsake en utvidelse av kapillærene, fører til en følelse av trykk og hodepine.

Forebygge hodepine

Moderasjon er nøkkelen til å hindre hodepine fra vin drikking. Respekter tidsrammen kroppen din trenger for å forbrenne alkohol, behandle vin som en fantastisk flavorful aksent til et måltid, og du finner kanskje ut at du er i stand til å nyte det med få eller ingen ubehagelige bivirkninger.