Digidexo.com

Emosjonelle grunner for Hode Congestion

Hodet lunger er ikke alltid forårsaket av en kald bug eller allergi. Kroppen vår har ofte negative fysiske reaksjoner på andre faktorer --- inkludert våre følelser.

Stress

Tro det eller ei, våre problemer på jobben, med våre signifikante andre, og eventuelle andre stressfaktorer, har en effekt på vår fysiske helse. Hvis du mister søvn, manglende appetitt, og aldri føle seg uthvilt, er du definitivt føler seg stresset. Når du mister din evne til å roe ned og slappe av, mister kroppen sin evne til å bekjempe selv de mest grunnleggende av sykdommer. Dette fører ofte til hyppige forkjølelser og tett nese.

Depresjon

Vi får nedtrykt nå og da, men depresjon er en annen sak helt. Enten det er klinisk, eller som følge av traumer eller tap, kan overveldende tristhet ta fysisk form. Dette kan være på grunn av en forsømt immunsystem, eller til og med bare en advarsel tegn på at du har en klinisk problem og bør sees av en profesjonell.

Fysiske reaksjoner

Vi har visst dette siden vi var barn --- følelsesutbrudd forlate oss ofte med mer enn bare en våt hanky. Enten du gråter av lykke eller sorg, Shedding tårer påvirker hele sinus system. Din tåre eller tårekanalene slipper tårer raskere enn du kan gråte --- og de slipper ekstra fuktighet inn i nesegangene, forårsaker hodet lunger og rennende nese.

Løsninger

Når det gjelder stress og plutselige følelser, tid er virkelig den beste løsningen. Gjør ditt beste for å ta seg fri fra stressfaktorer, fokus på trivsel, og viktigst, hvile og spise en balansert diett. Utvise så mye av din lunger som du kan trygt, og symptomene dine vil etter hvert avta.

Når bør du oppsøke lege

Hvis du viser flere tegn på depresjon, inkludert men ikke begrenset til fysiske symptomer, søker den oppfatning av en medisinsk faglig. Legen din vil være i stand til å foreskrive medisin, samt endringer i livsstil, for å kjempe mot depresjon. Hvis du har forsøkt å ta på seg alle andre endringer i livsstil --- inkludert de-stressing --- og lunger vedvarer, kontakt lege.