Digidexo.com

Kaliumklorid & hjerteinfarkt

Kaliumklorid er et salt som inneholder klor og kalium, en større ion av kroppen. Små endringer i kaliumnivå kan ha vidtrekkende effekter på hjertet og nevromuskulære systemet.

Indikasjoner

Kalium-klorid anvendes i behandling eller forebygging av hypokalemi (lav kaliumnivået i blodet). Hypokalemi kan være på grunn av en sykdom, visse medisiner, en utilstrekkelig diett eller langvarig diaré og / eller oppkast.

Funksjon

Kalium er essensielle roller inkluderer nerve conduction (kommunikasjon) mellom hjernen og musklene; muskelkontraksjon; vedlikehold av normal nyrefunksjon; vannbalansen mellom celler og kroppsvæsker; karbohydrat metabolismen; gastrisk sekresjon; og normal hjerte-funksjon.

Verdier

Ifølge Medscape, er referanseområdet for blod kalium nivå 3,5 til 5 mmol / L (milli-ekvivalenter per liter), med hele kroppen kalium innhold på ca 50 mEq / kg. Alsdosterone er den viktigste hormon som styrer kaliumnivået i kroppen.

Heart Attack

Også kalt "myokardinfarkt," et hjerteinfarkt refererer til død (eller permanent skade) av hjertemuskelen på grunn av mangel på oksygen. Det oppstår vanligvis når de blodårene som forsyner blod til hjertet er blokkert.

Hypokalemi

De kardiovaskulære effektene av hypokalemi (lavt kaliuminnhold i blodet) inkluderer: hjertebank, hypotensjon (lavt blodtrykk), hjerterytmeforstyrrelser, hjertestans, hypoventilasjon, åndenød og respirasjonssvikt.

Kaliumklorid Toxicity

Dreven nivåer av kalium (hyperkalemi) kan ha alvorlige konsekvenser på hjertet, inkludert: hypoventilasjon, hjertearytmier (hjerterytmeforstyrrelser), hjerteinfarkt, eller til og med hjertestans.