Digidexo.com

Vitaminer som hjelper Med Fleksibilitet

Vitaminer som hjelper Med Fleksibilitet


Artritt kan sterkt begrense fleksibiliteten, men den er ikke den eneste tilstand som hindrer bevegelsesområde. Multippel sklerose, fibromyalgi og osteoporose ofte føre til manglende fleksibilitet. Noen vitaminer bidra til å øke den væske som bidrar til å holde brusk i leddene fra å gni sammen. Vitaminer spiller en vesentlig rolle i utvikling, vedlikehold og beskyttelse av ledd og muskler som er nødvendige for bevegelse og fleksibilitet.

Vitamin C og D

Vitamin C og D er nødvendig for kollagensyntese, benvekst og opprettholdelse av muskelstrukturen. Når vi er mangelfull i disse vitaminene, mister vi vår evne til å bevege seg. Vitamin D spiller en viktig rolle i musklene evne til å bruke kalsium til kontrakt og slappe av. Mangel på vitamin D kan føre til muskelatrofi. Brusk er nødvendig for å bidra til å hindre skader på skjelettet forbundet med leddgikt, og vitamin C fremmer kollagen vekst.

En balansert diett gir viktige vitaminer

Vitaminer som de i det vitamin B-kompleks (B1, B2, B3, B6, B12 og B16) hjelpe kroppen i dens muskelbevegelser. Mangler i disse og andre vitaminer som A og E kan føre til muskel tap og mangel på muskel koordinering. Appelsiner, brokkoli, rosenkål, jordbær, spinat og kål er en god kilde til vitamin C. B-vitaminer er funnet i meieriprodukter samt kjøtt, fisk og helkorn. Hasselnøtter, mandler og solsikkefrø er gode kilder for vitamin E.

Vitamin Supplements Aid Fleksibilitet

Når vi ikke får de vitaminene vi trenger fra maten vi spiser, eller når kroppen ikke har evnen til å absorbere vitaminer som de skal, kan kosttilskudd være svaret. En god multi-vitamin kan dekke alle baser og noen enda inkludere viktige mineraler som fungerer sammen med vitaminer som hjelpemiddel i fleksibilitet.

Det er viktig å merke seg at vitamin toksisitet kan forekomme. The Food and Drug Administration har anbefalt dosering for nødvendige vitaminer. Som et eksempel kan vitamin A i overkant faktisk har en negativ innvirkning på leddene. FDA foreslår 600 mikrogram daglig med toksisitet oppstår på 9000 mikrogram. Lese etikettene på noen vitamintilskudd for å sikre en riktig balanse.