Digidexo.com

Betyr Kreatin redusere kroppsfett?

Kreatin er et av de mest populære sport kosttilskudd på markedet i dag. Den brukes - og ofte misbrukt - av idrettsutøvere i alderen fra videregående skole nivå hele veien opp til baby boomers. Imidlertid er den primære bekymring med å finne ut om den gjør det i virkeligheten redusere kroppsfett.

Betydning

Kreatin er et supplement som vanligvis kommer i pulverisert, pille eller flytende form. Det er funnet naturlig i kjøtt og fisk. Den er lagret i kroppens muskelceller der den brukes til å danne ATP (adenosene trifosfat), cellens energikilde. Det er sammensatt av tre aminosyrer som arginin, glycin og metionin. Mengden av kjøtt og fisk er nødvendig for å likeverdige 5 g kreatin pulver ville være 2 til 3 pounds. Når kjøttet er kokt, er det kreatin verdi blir degradert. Dette er en stor grunn til at så mange mennesker supplere med det, spesielt vegetarianere.

Typer

Den mest populære typen av kreatin i markedet kalles kreatin-monohydrat. Det finnes to andre versjoner kalt kreatin citrat og kreatinfosfat, men disse har ebbet ut av scenen på grunn av kroppens manglende evne til å behandle dem.

Effekter

Kreatin er bestemt oppgave er å øke energien av musklene. Et annet begrep som har blitt brukt for å beskrive dette er "Volumizing" muskelceller. Med andre ord, det fyller muskelen med vann og energi. Dette, i sin tur produserer ATP. Dette øker reps, størrelse og har vært kjent for å øke hastigheten inngang.

Fordeler

Så funn ut av om det reduserer kroppsfett går på. Svaret på dette spørsmålet er egentlig ikke noe mer enn sunn fornuft. Kreatin hjelpemidler i muskelmasse gevinst ved å gi musklene mer energi til å drive treningsøktene. I sin tur, er flere representanter er i stand til å bli utført, og tyngre vekter er i stand til å bli løftet. Dette vil føre til at flere kalorier til å brennes, men de er ikke brennes på bekostning av størrelsen. Denne gevinsten av muskelmasse vil også øke resting metabolic rate. Raskere inngang er en annen fordel med kreatin fordi det vil føre til at kroppen til å opptre på optimale nivåer raskere. Alle disse fordelene vil til en generell nedgang i kroppsfett.

Misforståelse

Kreatin har fått et dårlig rykte i mange år om sin "skadelige bivirkninger." Dette er helt ikke sant. Det har vært alle slags diskusjon om hvordan det fører til kreft og ødelegger leveren og nyrene. Akkurat som alt annet, må kreatin som skal brukes som anbefalt. En annen misforståelse er at kreatin fører til hjernekreft. Igjen, dette er helt sant. Det som har vært kjent for å forårsake hjernesvulster er den kunstige søtningsmiddel som er ofte sett i mye kreatin pulver. Det er der du må være varsom.

Teorier / Spekulasjoner

Som det fremstår i dag, er det ingen vesentlig bevis for kreatin forårsaker uheldig skade legemet. Hvis kreatin er over brukt, vil skadelige bivirkninger mest sannsynlig forekomme. Dette kalles mega dosering som kan forårsake legemsbeskadigelse. Men effekten er mer i retning av gass, oppblåsthet og diaré. Kreatin bare trenger å bli forstått og brukt som angitt.

Expert Insight

Når kreatin er riktig og i forbindelse med en solid treningsøkt plan som brukes, kan det være effektivt for å få muskelmasse redusere kroppsfett. Imidlertid er kreatin ikke utformet som en bestemt vekttap supplement. Dette bør bli forstått når du gjør dine beslutninger om dine daglige livsstil, kosthold og supplement valg.