Digidexo.com

Hvordan holde seg frisk ta tran

Hvordan holde seg frisk ta tran


Yummy! Jeg vet hva du tenker, "Tuller du meg?" Nei jeg er egentlig ikke. Dette er ingen spøk. Tran er etter min mening den mest undervurderte supplement der ute. Tran inneholder vitamin D og vitamin A og inneholder Omega-3 fettsyrer som er avgjørende for vårt kosthold.

Hvordan holde seg frisk ta tran

•  Det første du må forstå om tran er at det ikke er den beste smaker supplement i verden. Men de har kommet langs veien fra da jeg var barn å ta den. De har flere forskjellige smaker nå som faktisk hjelpe maskere smaken. De gjør det også i emulgert formel som er så mye lettere å fordøye i forhold til den rette olje. Jeg husker min mor ga dette til oss da vi var unger. Hun pleide å gi den til oss hver hele time når vi var syke, gutten var det ekkelt! Men vi har aldri måtte gå på antibiotika og det var 7 av oss. Det i seg selv sier noe om denne fantastiske supplement.

Neste, hvorfor er det viktig at vi får dette i vårt daglige kosthold? Vel den inneholder vitamin D som har flere fordeler ved å holde oss friske. Vitamin D har begge egenskaper av et vitamin og et hormon og er nødvendig for riktig absorpsjon av kalsium og fosfor. Det er derfor de setter vitamin D i melk rett? Uten Vitamin D kalsium i melken ikke ville absorbere riktig. Vitamin D er nødvendig for vekst og spesielt for normal vekst og utvikling av tenner og ben hos små barn. Det beskytter mot muskelsvakhet, i å regulere hjerterytmen. Det er også viktig i forebygging og behandling av kreft. Brystkreft, tykktarmskreft, slitasjegikt, osteoporose, hypokalsemi, øker det immunitet og er nødvendig for skjoldbruskkjertelen funksjon og normal blodlevring. De eneste andre kilder til vitamin D er enten fra solen, eller spise mat med det i det. Har du noen gang lurt på hvorfor vi blir syke i vinter så lett. Det er fordi kroppen vår er lav i vitamin D og vi får ikke nok av det fra solen. Leve i Nordøst kan være veldig tøft å få nok sol i vintermånedene. Tran er et fast innslag i huset mitt på denne tiden. Mine barn forstår hvor viktig dette er å ta for dem å holde seg frisk. Når de begynner å føle at de er på vei ned med noe de kommer rett mot meg har ingen betenkeligheter med å ta den. De vet at de vil være følelsen bedre mye raskere. Jeg har selv min mann ta det når han begynner å komme ned med noe fordi han er utsatt for å få halsbetennelse og det slår det rett ut av ham.

Tredje trinn i å bo sunt ved å ta tran faktisk finner den. Den typen jeg virkelig liker er av Twinlab og det er den Emulsified norsk Orange flavored. Den beste måten jeg har funnet for å ta det med appelsinjuice. Du kan ikke engang smake det. Går ned veldig enkelt. Ungene faktisk liker smaken og be om det. Huske å ta det med kalsium for bedre absorpsjon. Jeg har tatt tran hele mitt liv og mine barn har også, og jeg har bare hatt å sette en av mine barn på en antibiotika i 14 år. Moms der ute virkelig trenger å arbeide dette tillegget inn i deres barns kosthold tidlig. Selv når de er spedbarn nå dagene legene forteller deg når du ammer at du trenger å supplere med vitamin D. Hvorfor ikke gi dem tran den har mange flere fordeler til det enn å gi dem vitamin D-dråper. Det overrasker virkelig meg selv nå hvordan leger ser på deg når du nevner gi barna tran. Det er som dine nøtter. Jeg er ikke lege, men jeg vet hva som har fungert i mitt liv og hva som har fungert for meg med mine barn.

Så hvis du bor i en stat som ikke har mye sol i vinter, og finner at du har problemer med å holde seg frisk eller har et barn som har et lavt immunsystem kan du gå få deg litt tran. Kroppen din vil takke deg. Dine barn vil takke deg senere i livet også. Jeg gjorde ikke setter det på den tiden, men jeg virkelig prise Gud, min mor hadde kunnskap og forstand til å holde oss friske ved å gi dette til oss.

Hint

  • Doseringen vil være avhengig av størrelsen og alderen av personen
  • Det går ned best med Orange Juice
  • Det er faktisk mer økonomisk å ta den rette oljen fordi en teskje er lik en spiseskje av emulgert. Problemet med at det ville være smak og emulgert er mye lettere på magen.
  • Du kan Emulsified slag på enten din lokale helsedelen i din dagligvarebutikk eller jeg finner det billigste stedet å finne det er på www.vitacost.com. De har virkelig gode priser på det og frakt er billig også.
  • Ikke ta vitamin D uten kalsium. Toksisitet kan resultere fra å ta store mengder ekstra vitamin D.
  • Du trenger å sørge for at tran er PCB / Heavy Metal Free, som Twinlab merkevare er høy kvalitet og PCB / Heavy Metal Free.