Digidexo.com

Hva er årsakene til daglig hodepine?

Mange foreldre spøk at deres barn er årsaken til deres daglig hodepine. Sannheten er at de kan være riktig i deres fleiper. Det er mange årsaker til hodepine reoccurring daglig eller på samme tid hver dag. Forstå de mulige årsakene kan hjelpe noen hindre eller avhjelpe hodepine.

Stress

Stress kan oversette til fysiske symptomer, som er en ledende årsak til reoccurring hodepine. Det kan føre til stress hodepine, spenningshodepine eller migrene. Stress er en veldig fysisk reaksjon på ting som får oss til å føle at vi ikke er gode nok, eller at vi ikke kan holde tritt med våre planer. Disse hendelsene kan forårsake daglig hodepine.

Synsproblemer

En annen vanlig årsak til daglig hodepine er synsproblemer. Mange som arbeider ved en datamaskin hele dagen sette press på øynene. Disse hodepine er ofte hyppigere hos personer som har å stadig endre visuelle fokuset i løpet av dagen. De som ser på dataskjermer for et øyeblikk, og deretter ned på et stykke papir er sannsynlig å ha daglig hodepine fordi deres øyne arbeider kontinuerlig med å bringe elementer inn og ut av fokus.

Blood Pressure

Blodtrykk problemer også kan være en årsak til daglig hodepine. Ettersom blod virker vanskeligere å pumpe hele kroppen, kan det føre til smerter i ulike områder. Daglig hodepine kan oppstå når blodtrykket problemer ikke blir behandlet og trykket bygger i hodet blodkar.

Allergi og bihuleproblemer

Allergi og bihuleproblemer skape press, som ofte oversettes til hodepine. Disse hodepine kan fortsette til slutten av allergi sesongen eller til en medisinering administreres.

Nerver

Klemte nerver i hode og nakke kan forårsake hodepine forekommer daglig. Hvis klemte nerver er årsaken, så hodepine er vanligvis til stede på alle tider av dagen. Hodepinen kan bare skje når visse bevegelser er laget for å klemme nerve eller på et angitt tidspunkt.