Digidexo.com

Akupressur Poeng for hodepine

Hodepine kan være vanskelig å behandle. De kan komme på raske og uten advarsel. Mens medisiner kan være effektive, kan det ta litt tid til å jobbe, så du kan ha til å takle smertene, mens du venter på medisiner for å tre i kraft. Men er det noen akupressurpunkter du kan prøve. Det er noen du kan gjøre på deg selv, og det er andre som noen andre trenger å søke.

Identifikasjon

Akupressur er en teknikk der trykket med fingre, hender, albuer, knær eller føtter brukes på kroppen for å stimulere og oppheve flyten av chi energi og fremme helse. Stimulere disse trykkpunkter kan lindre muskelspenninger og bedrer blodsirkulasjonen for å lindre dine hodepine symptomer.

Teknikk

Hvis du vil bruke akupressur for hodepine ved hjelp av disse punktene, kan du følge disse grunnleggende prinsippene. Bruk to fingre og trykk til du føler det vondt på et tålelig nivå. Det bør være litt ubehagelig, men ikke veldig smertefullt. Lukk øynene og ta pipeåndedrag. Slapp av kroppen din mens du påfører press for mellom 1 og 2 minutter.

Trykk Point GB 20

Dette punktet er bra for smerte i tinning og sidene av hodet. Finn forsenkningen på baksiden av hodet på undersiden av hodeskallen. Deretter kjører fingrene fra midten av nakken din, for å bare forbi den første store muskler du føler. Fingrene skal gli inn i en depresjon. Trykk inn og litt opp til du kjenner et ømt punkt, og gjøre små sirkulære bevegelser med fingrene.

Trykkpunkt CO 4

Dette er en akupressurpunktet for alle slags hodesmerter. Dette punktet befinner seg i vevet av hånden mellom tommelen og pekefingeren. Det kan gjøres enten for hånd, eller begge hvis noen gjelder trykket for deg. For å gjøre det selv, plasserer du tommelen på toppen av hånden din og din første finger på håndflaten. Trykk rundt til du kjenner et ømt punkt. Bruk små sirkulære bevegelser. Deretter bytte hender.

Trykkpunkt LV 3

Dette punktet er plassert på toppen av foten mellom stortåen og første tå. Skyv fingrene rundt til du finner en depresjon mellom bein og et ømt punkt. Igjen, holde og bruke en liten sirkulær bevegelse.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller har noen form for kronisk medisinsk tilstand, sjekk med legen din først fordi noen av disse punktene er kontraindisert for noen forhold.