Digidexo.com

Fat Camps i Louisiana for Kids

Fat Camps i Louisiana for Kids


Innbyggere i Louisiana er seriøse om å fremme aktive kropper og normal vekt områder for sine barn. Under inspirerende Informasjonsserien, er Lighten Up Louisiana, foreldre og deres barn oppfordres til å øke sine fysiske aktiviteter, spise sunn mat og delta i spesifikke statlig støttet fett leirer. Kjernen Tanken er å bygge en energisk og sunn nåværende og fremtidige, befolkning. I tillegg har Louisiana også private vekttap programmer for ungdommer.

Pulbic Gruppe Challenge

En on-line program, gratis og tilgjengelig fra regjeringen, spør Louisianas barn til å godta et team utfordring som krever opptak statistikk for walking aktiviteter og for å spise frukt og grønnsaker. Deltakerne danne grupper på 10 eller mer og tildele seg selv en voksen leder. Lag holde styr på sine skritt med skrittellere eller med avstandsinformasjon, og de også spille inn sitt forbruk av sunn mat. For sin innsats, gir staten motiverende belønninger, premier og tegninger. Resultatene er ført under statlig nettside eller e-post til [email protected]

Offentlig Individuell Program

Barn og tenåringer kan også delta i statens on-line programmer som individer eller med familiemedlemmer. Denne typen fett camp appellerer til viker ungdommene eller de som foretrekker personlig eller mindre offentlige utfordringer. Disse deltakerne kan spore sine frukt og grønnsaker forbruk på Luly ernæring tracker, og de kan også spore deres gang fremgang med skrittellere eller på offentlige eller personlige ruter. En bonus og pedagogisk funksjon er geografisk og historisk informasjon, oppgitt på nettstedet, på spesialiserte Louisiana Google maps som er tilgjengelige for alle brukere.

Private Fat Camps

Flere private sommerleire, i ulike Louisiana steder, fokus på overvektige barn og tenåringer. Formålet med disse programmene er å diktere en bestemt mengde tid for deltakerne til å miste litt vekt og bli mer aktiv. Dette er steder å starte prosessen med å miste vekt og å lære ungdommene hvordan de skal oppnå sine mål, videreføre og opprettholde prosessen etter leiren. Denne typen veiledet program råder også deltakerne om helse, ernæringsmessige og følelsesmessige problemer forbundet med vektreduksjon.