Digidexo.com

Hvordan behandle kolitt Med Digitalis

Kolitt er betennelse eller hevelse i tykktarmen eller tykktarmen. I den innledende fasen av kolitt, kan anbefales kosttilskudd endringer. Men i langvarige tilfeller av kolitt, digitalis kan være foreskrevet. Digitalis virker ved å frembringe en positiv inotropisk eller en slags stimulerende virkning på arterier som forsyner kolon, øke blodstrøm og redusere effekten av kolitt.

Hvordan behandle kolitt Med Digitalis

Konsumere digitalisglykosider tabletter etter måltider. Doseringen er direkte proporsjonal med kroppsvekt (med et forhold på 1,5%) til pasienten; for eksempel, er en dose på 2,1 gram per dag egnet for en person som veier 140 pounds.

•  Ta et anstrøk av digitalis i mengden av 1 ml per dag. Det er en enhet av digitalis i 1 ml av skjær.

Konsumere pulverisert digitalis. En daglig dose på 30 til 100 mg blandet med et høyt glass med lunkent vann eller juice anbefales.

Fortsett dosering med digitalis i din valgte skjema for en periode på minst syv dager eller til symptomer på kolitt avta i mer enn et par dager.

Hint

  • En overdosering av digitalis kan føre til kvalme, hyppige visuelle defekter, hodepine, svimmelhet og langvarige spiseforstyrrelser, så sørg for å konsultere legen din før du starter en digitalis regime.