Digidexo.com

Risikoen for barn som spiser Dirt

Risikoen for barn som spiser Dirt


Barn elsker å leke i søla, og noen ganger går de et skritt videre, faktisk forbruker skitt selv. Ifølge United States Environmental Protection Agency, rundt 20 prosent av befolkningen i alderen mellom ett og tre år gamle vil til slutt spise et par teskjeer igjen av jord. Noen barn begjærer skitt selv, utvikle en tilstand som kalles pica. Å spise skitt kan være skadelig for alle barn, særlig fordi mye av jord inneholder avfall, for eksempel metaller og avføring, som kan forårsake sykdom.

Blyforgiftning

Bly kan finnes i jordsmonnet på en rekke måter, for eksempel på grunn av tilstedeværelsen av et nærliggende bensinstasjon eller takket for å male chips som har falt fra bygninger som ble dekorert med bly-baserte malinger. Bly er et giftstoff som kan ha betydelige skadelige effekter på nervesystemet av barna, og lede slike sykdommer som lungekreft og nyrekreft over tid, mens små mengder kan fortsatt føre til problemer som hørselstap. Symptomer på blyforgiftning er hodepine og andre smerter, irritabilitet og en manglende evne til å sove.

Tarmproblemer

Jord kan være full av små gjenstander og stoffer, for eksempel hårstrå og tøystykker. Ved inntak, kan disse gjøre veien til et barns tarmer og forårsake smerte. Leger bruker ofte røntgen å oppdage tilstedeværelsen av disse objektene når et barn er rapportering tarmproblemer.

Koliforme bakterier

Mest jord kryr av bakterier, med de farligste uten tvil være koliforme bakterier. Selv om mennesker har nok av disse bakteriene i sine legemer som allerede er, når den blir funnet i jord nærvær av disse bakteriene har en tendens til å vise at jorden inneholder ubehandlet kloakk. Forbruker koliforme bakterier på denne måten kan føre til utbrudd av diaré, og verre, barna kunne kontrakt E. coli O157: H7, som angriper nyrene. I opptil 7 prosent av tilfellene, E. coli O157: H7 resultater i hemolytisk-uremisk syndrom, som kan forårsake nedleggelse nyre.

Parasittinfeksjoner

Jord kan fylles med parasitter, slik som ormer som Toxocara canis, ofte finnes i jordsmonn som er blitt forurenset av dyremøkk. Denne slitt kan føre til infeksjon toxocariasis, noe som kan føre til en rekke problemer, inkludert leddsmerter. Den Ascaris lumbricoides ormen, i mellomtiden, er ansvarlig for spredning av ascariasis, noe som kan føre til intestinal hindringer.

Objekt Fragments

Mens jord er full av minutt farer barna vil ikke være i stand til å oppdage, det kan også inneholde større gjenstander som har blitt begravd ellers spredt innenfor. Dette kan inkludere biter av keramikk, for eksempel, som kan føre til tannskader hvis bitt i, eller enda verre, glasskår, som kan lage rift et barns hals hvis de spises.