Digidexo.com

Hvordan slå tennene hvite

Hvordan slå tennene hvite


Et lyst, hvitt smil er ikke bare attraktivt, det gir deg også tillit. Tennene kan bli gulnet og misfarget på grunn av gjentatt eksponering for kaffe, te, vin og enda fluor. Alder spiller også en faktor når tennene begynner å vise misfarging. Selv om du kan se din tannlege for profesjonelle tannbleking prosedyrer det er også teknikker du kan prøve hjemme først.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ts. sitronsaft i en bolle. Legg nok bordsalt for å lage en tykk pasta.

Tørk av sitron og salt lime inn gulnede tenner ved hjelp av fingrene. La lim til å sitte på tennene i opp til 10 minutter. Svelge så lite som mulig i denne perioden for å beholde så mye av lim på tennene som mulig.

Spit sitron lime inn vasken og pusse tennene med rent vann for å fjerne resten av sitron-og-salt bleking lime.

Legg 1 ts. natron i en bolle, og deretter duskregn hydrogen peroxide på natron. Bland de to bestanddeler sammen for å danne en annen pasta.

Puss tennene hver morgen og kveld med hydrogen peroxide og natron blanding i stedet for kommersielle tannkrem. Natron renser og frisker pusten mens peroxide fungerer som en whitening agent.

Gni en frisk jordbær over tennene hver dag. Flytt jordbær og tilbake til naturlig bleke tennene.

Hint

  • Aluminiumsfolie kan brettes over tennene som skal brukes som tannbleking hjemmelagde skuffer. Dette hjelper tannbleking middel forblir på tennene lenger.
  • Kutte ned på Colas, te og kaffe som de flekker tenner.
  • Unngå røyking; det er dårlig for din helse og flekker tennene.