Digidexo.com

Hvordan lage en innersåle på en Heel Lift

Hvordan lage en innersåle på en Heel Lift


Heel inserts er slitt for en rekke årsaker, ikke bare av de som er "vertikalt utfordret", som er vanligvis antatt. De kan støtte justering i føtter, ben og rygg, og kan bidra til å korrigere holdning for de som har en liten forskjell i lengden mellom det ene beinet og den andre.

Hælen Innsatsen er best brukt med en innersåle på toppen slik at den passer mer tett med foten. Innleggssåler kan nå kjøpes fra en lokal apotek eller supermarked og trimmet til størrelse, men det er nok av resirkulerbart materiale liggende rundt i huset som vil gjøre jobben like effektivt.

Bruksanvisning

•  Plasser innersåle materiale (den gamle treningsmatte eller papp) på et flatt underlag. Plasser skoene på toppen.

Bruk en fin tusjpenn, tegne rundt sålene på skoene dine, på innsatsen materialet, slik at du sitter igjen med omrisset av skoen.

•  Dot masse poeng 3 mm til 4 mm på innsiden av omkretsen av denne kontur. Dette er for å gjøre deg i stand til å skape en indre omkrets som vil passe innsiden av skoen når du klippe det til riktig størrelse.

Skjær innleggene langs retningslinje av den indre omkrets, ved hjelp av den opprinnelige ytre sporing for å hjelpe deg å holde formen på skoen.

Plasser innsatsene i din gamle par sokker, og trimme overflødig stoff på baksiden enden slik at du sitter igjen med en klut-dekket innersåle. Du kan bruke en tynn linje med superlim for å bringe stoffet sammen i en pen søm på baksiden linje av sålen (dvs. den delen som sitter mot baksiden av skoen).