Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere Fibromyalgi

Opplevelsen med fibromyalgi kan være svært smertefullt, og med å skrive om. Mange har lært å akseptere det og komme videre med ting. Nøkkelen er aksept. Når en person lider av smerte like ille og ødeleggende som dette har blitt hevdet å være, det må være en slags lettelse. Kanskje dette er grunnen til at fibromyalgi har blitt beskyldt for å være assosiert med det gamle ordtaket om "mind sykdom." Det er ikke, men bare noen som har det kan være kvalifisert til å si sikkert. Det har også blitt assosiert med seksuelle overgrep mot barn, noe som er interessant, fordi de bare kan spekulere i at i noen tilfeller kan det være sant. Det er virkelig en sykdom som er selektiv og personlig. Les videre for å lære hvordan man skal håndtere fibromyalgi.

Bruksanvisning

•  Godta tilstanden. Hvis du ikke aksepterer at du har noen form for sykdom, kan det være mer farlig for helsen din.

opplyse deg om dens årsaker og påvirker. Prøv å gjenoppleve dine livserfaringer til å tyde hva som gikk galt og when.This bidrar til å minimere selvbebreidelse ved å hjelpe deg å gi slipp. Fibromyalgi kan være forårsaket av en annen sykdom som systemisk lupus erythematosus. Noen mennesker opplever et tilbakeslag med Lupus etter fødselen av et barn. Rett etter den episoden, smertefulle knuter begynner å virkelig debilitate en persons liv.

Tenk medisinering. Ikke vær redd for å ta medisiner for Fibromyalgi. De hjelper ved å hjelpe deg å takle, og de gjør lindre noe av smerten. Dette kan bety å få noen av de mer krevende husarbeid gjort, daglig.

En person med fibromyalgi trenger å trene så mye som de muligens kan. Dette kan være den mest utfordrende trinnet, fordi med noen smerter overalt, har en person som lider med smerter tendens til å ønske å sitte og holde det stille, med så lite forstyrrelser som mulig. De bør være klar over at når de har vært ute en tur, eller i et svømmebasseng, kan trening være svært nyttig, og at de vil komme tilbake trøtt ja! men også oppdateres.

Slapp av i en kropp av varmt vann, daglig. Dette bidrar til at det varme vannet slapper dere. Når kroppen lider av denne sykdommen er det vanskelig å si om det avslapning som er filt er fordi musklene er faktisk avslappet eller om det er fordi en person vet at kroppen har en tendens til å slappe av i det varme vannet. Og i den grad bare, det ville være psyko tilbøyelig.