Digidexo.com

Hvordan stoppe Snorking

Hvordan stoppe Snorking


Snorking er ikke bare en plage for bedmate (eller, i ekstreme tilfeller, for naboen din). Det kan være et tegn på en alvorlig medisinsk lidelse som kalles søvnapné. Den første utgaven til adresse om kronisk snorking er om dette er et symptom på søvnapné. Neste kan du finne ut hvordan å stoppe snorking.

Bruksanvisning

•  Er du overvektig? Har du stadig føler deg søvnig? Har du sliter med å puste mens du sover? Har du høyt blodtrykk? Hvis ja, ta kontakt med en lege som er spesialist i søvnforstyrrelser. Disse er alle kjennetegn på søvnapné.

Bruk en enkelt lav pute. Å sove på for mange puter kan strekke og begrense nasal passage. Hvis, derimot, er du overbelastet, heve hodet ved å legge bøker under madrassen for å oppmuntre til bedre drenering.

•  Prøv å sove på magen, siden snorking er mindre sannsynlig å skje i denne posisjonen. Du kan kjøpe anti-Snorking puter utformet for å holde snorkere på sin side mens han sov.

Vedta en sunn livsstil. Ekstra vekt, røyking, alkohol og narkotika all forverre snorking.

Gjennomgå meds. Sovetabletter, antihistaminer og andre medisiner øker snorking.

Ta kontakt med legen din dersom du mistenker at allergi og tett nese kan være årsaken til problemet. Sørg for at din allergi medisiner er antihistamin gratis.

Prøv en over-the-counter nasal stripe. Disse stripene kan utvide nesegangene og nedgang lunger for å redusere snorking.

Spør tannlegen din om du bruker en muntlig apparat konstruert for å redusere snorking.

Diskuter behandlinger for søvnapné med en søvn-lidelse spesialist. Disse inkluderer kirurgi, radiofrekvensbehandling og en sovende maske som hjelpemidler puste.

Tips og advarsler

  • Hvis du er den bedmate av en snorer, bruke ørepropper. Høyt støy kan hindre deg fra å få avslappet søvn og føre til søvnmangel.
  • Se også hvordan du kan løse Søvnproblemer .
  • Alvorlig søvnapné er potensielt dødelig hvis den forblir ubehandlet. En hindring i luftveiene forstyrrer en persons evne til å puste mens du sover. I alvorlige tilfeller kan den sovende slutte å puste i et minutt eller enda lenger.