Digidexo.com

Hvordan lage en Vegetarisk dagligvare List

Hvordan lage en Vegetarisk dagligvare List


En frisk vegetarianere diett kan gi optimal helse og forhindre mange sykdommer, inkludert diabetes og høyt blodtrykk. Som et resultat av mange mennesker holder seg til et vegetarisk kosthold, og supermarkeder er å svare på den økte etterspørselen etter næringsrik og meatless matvarer. Følg disse trinnene for å opprette en vegetarisk handleliste for å ta med deg på din neste shopping tur.

Hvordan lage en Vegetarisk dagligvare List

Gjør et bredt utvalg av grønnsaker i mange forskjellige farger topper på listen din. Grønnsaker er spekket med viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter avgjørende for et sunt vegetarisk kosthold.

Stock opp på hele korn, inkludert havregryn, brun ris, hvete pasta og høy-fiber frokostblanding for å sikre at du spiser nok komplekse karbohydrater, fiber og protein.

Kontroller at du kjøper flere forskjellige barn i frukt, som er rike på betakaroten, fiber og vitamin C.

Plan å kjøpe massevis av bønner, kikerter og linser, som gir protein, jern, sink og fiber for din vegetarisk kosthold. Disse matvarer kan erstatte kjøtt i noen retter du gjør.

Legg til noen pre-pakket vegetariske alternativer til din handleliste for de dagene når du ikke føler for matlaging. Tofu koteletter, pre-laget salater og bønneburgere er alle raske og sunne valg.

Skriv ned en påminnelse om å kjøpe slike pantry stifter som peanøttsmør for ekstra protein og fett, tomatsaus for pastaretter, grønnsaksbuljong for supper og stuinger og couscous og Kasha, som har en tendens til å inneholde mer protein enn ris.

Hint

  • Foods høy i meatless protein inkluderer tofu, egg og de matvarer med soya eller hvete gluten. Legg disse til din vegetarisk handleliste.
  • Vurdere å ta en daglig multi-vitamin for å supplere jern kroppen din kan mangle fra å ikke spise kjøtt.
  • Unngå å drikke fruktjuice i stedet for å spise frukt, som fruktjuicer ikke inneholder mye fiber.
  • Pass på at du velger melkeprodukter som yoghurt og kremost som ikke inneholder gelatin, som er laget av bein og brusk av dyr og er derfor ikke vegetarianer.