Digidexo.com

Typer grønnsaker tillatt på Karbohydrat Addict Diet

Typer grønnsaker tillatt på Karbohydrat Addict Diet


Karbohydrat stoffmisbruker kosthold er en lav-karbohydrat ernæringsmessige diett utviklet for å hjelpe folk overvinne sin avhengighet til karbohydrater, som pasta, ris, brød og poteter. På karbohydrat rusavhengige mat plan, er dieters oppfordres til å spise grønnsaker så lenge de ikke har et høyt karbohydratinnhold. For dieters å føle og se den fulle effekten av karbohydrater rusavhengige kosthold, må de holde seg med streng diett og gjøre forskning om hvilke typer grønnsaker som er greit for dem å konsumere.

Leafy Greens

Bladgrønnsaker, som for eksempel de ulike salat, grønnkål, spinat, Chard og grønne grønnsaker, er tillatt på karbohydrat stoffmisbruker kosthold. Faktisk trenger Kosten ikke å bekymre deg for hvor mye grønne greener de konsumerer siden disse matvarene inneholder minimalt med kalorier og har en svært lav carb innhold. Spis grønne greener rå med en duskregn av frisk sitron juice, eller damp dem i vann og smak til med hvitløk og pepper.

Blomkål og kål

Blomkål og kål, kjent som cruciferous grønnsaker, kan spises på karbohydrat stoffmisbruker kosthold. Disse grønnsaker er nonstarchy, og er rik på smak. Blomkål og kål kan inntas rå, bakt i ovnen, dampet i vann eller tilberedt i en wok. Den hjertelighet av blomkål gjør det til en tilfredsstillende erstatning for karbohydrater. Rosenkål, brokkoli og bok choy er andre typer cruciferous grønnsaker som er tillatt på karbohydrat stoffmisbruker kosthold.

Peppers og agurker

Alle typer paprika er tillatt på karbohydrater rusavhengige kosthold, for eksempel paprika, jalapeno og poblano paprika. Agurker er en annen grønnsak som dietten oppfordrer folk til å spise. Agurker og paprika inneholder mye vann, noe som er sunt for slankere og tilbyr dem et lite sukker og karbohydrater teller. Ifølge Diet and Fitness har i dag en skrellet agurk 2,0 g karbohydrater.

Squash

Ulike typer squash kan spises på denne dietten, for eksempel sommer squash og zucchini. Det er imidlertid viktig for Kosten å være forsiktig med å velge riktig type squash å konsumere fordi noen har mer naturlig sukker enn andre, og er derfor ansett stivt. For eksempel viser American Diabetes Association gresskar, squash og acorn squash som "stivelsesholdige grønnsaker." Mens disse grønnsaker er fortsatt rik på næringsstoffer, de er ikke et godt valg for karbohydrat stoffmisbruker.

Belønnings Meals

På karbohydrater rusavhengige kosthold, kan belønning måltider bli innlemmet i Kosten 'regimer fra tid til annen. Stivelsesholdige grønnsaker, som normalt ikke er tillatt, inkluderer poteter, mais, erter og andre belgfrukter. Disse avlat bør ikke inntas i store mengder, men det er greit å ha dem en gang i blant for en jukse dag.