Digidexo.com

Low Carb høyt fiber diett

Lav karbohydrat, har høy fiber dietter vist seg å gi større vekttap ved starten av dietten enn andre dietter, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Senking karbohydrater inntas senker både blodsukker og insulin nivåer i kroppen. Høye nivåer av blodsukker og insulin resulterer i ekstra fett. Hvis kroppen ikke har karbohydrater å brenne for energi, kan det slå til å brenne fett for energi. Kostfiber er bra for fordøyelsessystemet og holder dieter følelsen mer full.

Begynnelsen og vedlikeholde en Low Carb, High Fiber Diet

Til å begynne en lav karbohydrat, høy fiber diett, må du vite hvilke matvarer du kan og ikke kan spise. Foods høy i karbohydrater inkluderer brød, pasta, poteter og ris. Sukker inntaket bør også være lav for å opprettholde det mål å holde blodsukkeret lavt. Selv om definisjonene varierer om hvor mange karbohydrater du bør spise på en lav carb diett, mål for så få som mulig. Snakk med en lege eller en ernæringsfysiolog for å finne ut hva en god mengde ville er for deg. Mange nettsteder har databaser som du kan søke etter ernæringsmessige informasjon på nesten alle typer mat. Noen av disse nettstedene kan bli funnet i Resources i denne artikkelen. Pakket mat inneholder også ernæringsmessige informasjon.

Foods høy i fiber omfatter mange grønnsaker, frukt og nøtter. Sikt på 30 til 40 gram fiber om dagen. Disse matvarer er fordøyd lett og bevege seg gjennom fordøyelsessystemet raskt. High-fiber matvarer også gjøre magen føler seg full.

Finne mat å spise på en lav karbohydrat måltid kan være vanskelig. Mange av de matvarene vi elsker er forbudt ved denne dietten. Til å begynne, finne en lav carb diett kokebok for å gi deg en idé om hva du kan spise og hvordan å forberede disse matvarene.

Advarsler

Som med alle dietter, er nøkkelen til vekttap senke kaloriinntaket og øke mosjonsnivå. Å miste ett pund må du forbrenne ca 3500 kalorier. Du kan gjøre dette gjennom en kombinasjon av trening og kosthold. For noen kan en lavere karbohydrat diett føre til utmattelse og ikke ha nok energi til å opprettholde en øvelse regime. Det er alltid nødvendig å snakke med legen din før du begynner på diett og mosjon regime. Ikke alle dietter fungerer for alle. En diett lav på karbohydrater er ofte høyere i fett, og de med hjertelidelser bør unngå dietter høy i fett, for eksempel.