Digidexo.com

Naturlige fotlukt Cures

Naturlige fotlukt Cures


Du svetter. Ikke bli fornærmet, fordi det er sunt og helt naturlig, og alle gjør det. For mange mennesker, er svetting ikke et stort problem. Men det er et stort problem for de med stinkende føtter. Heldigvis er det nok av effektive naturlige foten lukt kurer til din disposisjon, og ingen av dem krever en tur til podiatrist.

Hvorfor Feet Stinker

Naturlig, sunn svette produserer ingen lukt av sine egne. Svette er ikke mye mer enn enkle salt og vann. Svetten for de fleste av våre kroppsdeler kan unnslippe og fordampe harmløst ut i luften, noe som er grunnen til at vi ikke engang merke til det.

Men siden føttene tilbringer mye tid innelukket i sokker og sko, kan temperaturen på innsiden av dem stiger til 100 grader F. Som et resultat, føttene begynner å svette voldsomt og svetten har ikke noe sted å løpe til. Sokkene og skoene gir et gjestfritt miljø for bakterier som lever naturlig på sunn foten hud og i sokker og sko, slik at de trives og formere seg raskt. Og dine svette føtter sikre en bugnende matkilde for dem. Så fotsvette er aldri bortkastet fordi bakterier faktisk lever av det. Hva som skjer videre er hva du og alle rundt deg lukter. Bakteriene begynner å akterdekk, og det lukter ekkelt. Jo mer de spiser og akterdekk, jo mer du stinker.

Control Foot Lukt Naturally

Selv om din fotlukt kan være så sterk at du kanskje ikke tror det er håp for deg, prøv å slappe av. Tilstanden din kan vanligvis lindres med noen naturlig fotlukt botemidler. Sunn fornuft fot hygiene vil gå en lang vei mot lettelse, også.

Strø en teskje eller to av natron eller maisstivelse i hver sko og rist den rundt inne for å fjerne lukt dem. Eller kombinere like deler natron og tørket salvie blader og oppbevar i en krukke med et tettsittende lokk. Strø duftende deodorant i skoene når du har fjernet dem for dagen. La den stå i dine sko over natten og når du bærer dem neste dag. Ta av brus-salvie blandingen i kveld, og erstatte det med frisk deodorant.

Vanlig vann kan være din beste venn, spesielt i de varme sommermånedene. Redusere blodstrømmen og overdreven fot svette ved å dyppe føttene i varmt vann i 10 minutter, deretter stuper dem i kaldt vann og is bad. Hvis du har det, tilsett 2 ts. sitronsaft til isvann. Klapp føttene tørre med et mykt håndkle og bruke alkohol til dem umiddelbart. Prøv dette kjøle behandling to ganger daglig. Aldri gni føttene tørre. Rubbing kan faktisk føre til skade på huden din, spesielt når de er myke og fuktig.

Den garvesyre i te antas av mange å ha snerpende egenskaper som kan redusere fot svette. Lag en beroligende foten te bath ved bløtlegging seks små teposer i en liter kokende vann og avkjøl til romtemperatur. Fjern posene og hell te i en stor bolle. Legg en liter vann og isbiter. Sug i isteen i 20 til 30 minutter. Klapp føttene tørre med et mykt håndkle.

Puré en 2-tommers stykke ingefær og bratt den i en kopp varmt vann i 15 minutter. Sil gjennom et kaffefilter og kast solid materiale. Masser ingefær væsken forsiktig inn føttene hver kveld etter dusjen for to uker.

Kombiner en kopp eddik med en gallon av varmt vann i en stor bolle og suge føttene i 10 til 15 minutter i den flere ganger i uken. Du kan også opprette en avslappende, forfriskende deodorant fotbad ved oppløsning av 2 til 4 ss. av natron i en stor bolle med varmt vann. Suge føttene i badekaret i 20 til 30 minutter hver kveld i en måned.

Tørr, døde eller callused hud absorberer fuktighet og forblir våt i flere timer, oppmuntre en lykkelig miljø for lukt-produserende bakterier. Du kan bruke en enkel pimpstein for å fjerne hard hud og død hud fra føttene, noe som vil gå langt i din kamp for å ødelegge fotlukt. Følg sloughing med en fuktighetsgivende bruk av kjølig, beroligende aloe vera gel.

Forhindre Mat Lukt

Gode ​​fot hygiene kan bidra til å holde bakteriell produksjon minimal. Endre sokkene minst en gang om dagen. Bade føttene minst en gang hver dag med en fot vask, i tillegg til din vanlige all-over dusj. Strø litt maisstivelse i sokkene før du setter dem på for å bekjempe overflødig fuktighet.

Vask sokkene i veldig varmt vann med en god vaskemiddel. Ikke bleke dem fordi blekemiddel kan irritere huden din. Bruk sko laget av porøse materialer, som skinn, som tillater fri luftstrøm inn og ut av skoen. Hvis en plast liner er til stede, må det fjernes. Disse drastisk redusere luftstrømmen.