Digidexo.com

Natural Body Cleansing med sitronsaft og lønnesirup

Det er lett å gjøre en intern rens ved hjelp av naturlige ingredienser som sitroner, lønnesirup og cayennepepper. Alt du trenger er de tre ingrediensene, vann og ti dager. Du er ikke å spise noe mat i løpet av rens. Du kan spole trygt for opptil førti dager, men hvis du gjør rens for første gang, hold deg til ti dager. Rensing av kroppen med sitronsaft og lønnesirup er ofte referert til som master rens.

Finne de riktige ingredienser

Målet med rens er å kvitte kroppen for giftstoffer bygget opp i systemet. Kroppen kvitter naturlig seg med giftstoffer, men hvis du spiser en diett lastet med konserveringsmidler, alkohol og mettet fett, er det vanskelig for kroppen å holde tritt.
Du kan hoppe starte en sunn livsstil med en rens.

Finn ferske, økologiske sitroner. Økologisk er best fordi de er fri for sprøytemidler og giftstoffer du er i ferd med å skylle vekk fra kroppen. Kjøp Grade B lønnesirup. Jo mørkere sirup du kan finne, jo bedre, fordi den har mer vitaminer og mineraler. Du vil også trenge cayenne pepper; alle merker vil fungere.

Forbered deg på Cleanse

Ca 10 dager før du begynner sitron og lønnesirup, kuttet kostholdet ned til kun rå frukt og grønnsaker. Dette vil hjelpe kroppen din tilpasse seg den raske og unngå støt. Drikk 10 kopper vann daglig i løpet av denne tiden, og ta en multivitamin.

The Master Cleanse

Nå er du klar til å begynne rens, med alle ingrediensene på hånden. Klem en sitron i en stor kopp (10 gram); sitron vil gi 2 til 3 spiseskjeer med juice. Tilsett 2 spiseskjeer med lønnesirup. Legg en klype cayenne pepper, og fyll med varmt eller romtemperert vann til ca 8 gram. Rør kraftig og nyte. Gjør denne drinken frisk hver time, eller når du er sulten. Eller presse den nødvendige sitronsaft i flasker og tilsett de andre ingrediensene rett før drikking.

Etter rens

Sakte gjeninnføre flytende matvarer i kostholdet ditt, som begynner med økologisk appelsinjuice. Etter ca fem dager, kan du begynne å spise normalt. Unngå junk food, slik at du ikke sette giftstoffer rett tilbake inn i systemet ditt. Du kan forvente å miste 20 eller flere pounds på rens.