Digidexo.com

Bruk av medisinplanter for behandling

Siden før dagene av Aristoteles og Hippokrates folk har brukt medisinske planter for behandling av sine plager. Medisinplanter inneholder aktive stoffer som påvirker kroppen. Alle deler av anlegget kan anvendes for medisin: bark, blomster, løv, frø eller røtter. Når du forbereder medisinske planter for behandling, følg rette nøye og bruke den delen av anlegget som er anbefalt. Medisinplanter kommer i ulike former for behandling. Her er en informativ forklaring av tinkturer, te og omslag og hvordan å lage og bruke dem.

Tinkturer

En måte å innta medisinske planter for behandling er ved hjelp av et skjær. Tinkturer er alkohol-, Eddik eller glyserin-basert, og kommer i små glassflasker. Lokket av flasken har et øye dropper innebygd og doser er målt i dråper. For å gjøre et skjær, plasserer pulverisert materiale i en krukke og dekk med væske. La blandingen bratt for en måned og riste glasset en til tre ganger om dagen. Sil bruker ost klut og plasser i flasken. Tinkturer har lang hylle livet av opp til to år eller mer.

Te og infusjoner

Infusjoner og te er en svært vanlig måte å bruke medisinske planter for behandling. Drikking medisinsk te er en enkel og beroligende måte å bruke disse anleggene. Noen ganger te er også brukt lokalt eller i et klyster. Du kan lage en helbredende te fra alle deler av anlegget. For hver kopp vann, tilsett en teskje av den friske eller tørre del av anlegget. Plasser kokende vann i en beholder som ikke er plast eller metall, tilsett medisinsk plante og la det bratt i opptil 15 minutter. Hvis du har en oppskrift på den rette, følg disse instruksjonene. Medisinsk te har kort holdbarhet og noen leftover te kan oppbevares i kjøleskapet i 24 timer.

Grøtomslag

Et grøtomslag laget av medisinske planter brukes lokalt for behandling, slik de aktive forbindelser kan komme inn i kroppen gjennom huden. Ta den anbefalte medisinsk plante og pulverisere det til en tekstur som er så nær pulver som mulig. Legg den anbefalte væske og skape en lime. Pastaen er deretter plassert på huden i det angitte tidsrom. Noen ganger er det anbefalt å først sted ost klut over området og deretter plassere lim på toppen, dekket av et lag av ost klut eller annet stoff.