Digidexo.com

Hvordan spise sukker Relate til høy triglyseridnivåer?

Hvordan spise sukker Relate til høy triglyseridnivåer?

Oversikt

Forstå Triglyserider

Triglyserider er en type lipid, eller fett, som går inn i blodet fra maten vi spiser så vel som av fett som allerede er lagret i kroppen. Denne substansen er nødvendig av legemet for celleproduksjon og for å tjene som en kilde for energi. Imidlertid kan triglyserider ikke bryte ned i blodet, så når nivået blir for høyt, er det en buildup i arteriene. Når denne mengden er mer enn 150 mg / dl, er det en økt risiko for sykdommer, slik som hjerteanfall og slag.

Søt Trouble

En av årsakene til høye triglyserider er en diett høy i karbohydrater, spesielt enkle sukkerarter. Hvis du tar i for mange høyt sukker matvarer, kroppen din vil konvertere uansett ikke brukes til energi til triglyserider. The Cleveland Clinic Heart and Vascular Institute anbefaler at sukkerinntaket ikke går over 8 prosent av totale kalorier spist. Dette er fordi sukker er lett fordøyes av kroppen og omgjort til drivstoffet eller glukose. Hvem har ikke hatt en sugar rush etter et par donuts? Problemet med forbruker enkle karbohydrater er dette surge raskt fall, slik at sult å returnere mye å snart og øker suget etter mer sukker. Kroppen din vil ha mer glukose enn det vet hva de skal gjøre med, forlater ekstra for å bli lagret som triglyserider.

Sukker er Everywhere

Kutte ned på sukker er ikke så enkelt som å forlate den ut av din morgenkaffe. Enkle sukkerarter som tabellen sukker, fruktjuice, honning, sirup og brunt sukker, gjør sin vei inn mer enn bare ørken. Lav-fett produktene inneholder ofte mer sukker da sine vanlige fett kolleger. Alt fra suppe til sauser til bakt bønner kan være sukker-laden, så det er viktig å sjekke etiketten. Se etter ingredienser som enten maissirup eller høy fruktose mais sirup, sukrose, glukose, fruktose og maltose. Disse ulike former for sukker har effekten av å øke triglyserider.