Digidexo.com

Astmatisk bronkitt Cures

Astmatisk bronkitt er preget av en betennelse i bronkiene. Det forekommer hos personer som har astma. Astma svekker bronkiene og immunsystemet, slik at eksterne agenter som passiv røyking, virus, bakterier og sopp å infiltrere lungene. Disse agentene deretter infisere og inflame bronkiene, forårsaker lunge luftveier for å begrense. Botemidler for astma bronkiene er enkle, men bør benyttes tidlig for å hindre ytterligere ubehag.

Symptomer

Botemidler for astmatisk bronkitt vil dreie seg om behandling av vanlige bivirkninger som hoste, piping i brystet og kortpustethet. Andre symptomer kan være lavgradig feber, hodepine, overproduksjon av slim og brystsmerter. Grunnleggende smertestillende eller nattestid medisiner som Nyquil kan lindre grunnleggende smerte og redusere feber, men vil ikke slutt kurere astmatisk bronkitt.

Medisinering

Astmatisk bronkitt er oftest behandlet gjennom bruk av medisiner. Et flertall av bronkitt er virusbasert, så forebyggende antivirale medisiner som Bronovil er ofte brukt for å lindre symptomene. Reseptbelagte antibiotika er også ansatt for å behandle astmatisk bronkitt, men infeksjoner er bare bakteriell rundt 10 prosent av tiden, slik at disse legemidlene brukes mye mer sparsomt.

Rest

En av de beste botemidler for astmatisk bronkitt er rett og slett slik at kroppen nok hvile til å bekjempe infeksjoner. Med infeksjoner som varer bare noen få dager eller uker (kjent som akutt astmatisk bronkitt) skikkelig hvile og søvn vil lindre symptomer naturlig. For symptomene varer lenger enn tre måneder (kjent som kronisk astmatisk bronkitt), kan ekstern behandling må gis.

Fuktighet

Fuktige atmosfærer vil løsne slim fast i bronkiene, som deretter kan brytes ned og utvist fra kroppen via hoste. Flytting til et mer fuktig miljø kan hjelpe. Rom luftfuktere og varme håndklær vil levere samme effekt.

Sykehusinnleggelse

I sjeldne tilfeller vil astmatisk bronkitt begrense eller congest bronkiene til en grad hvor sykehusinnleggelse er nødvendig. I disse tilfeller, medisinsk overvåkning, intravenøse antibiotika og apparaturer som gir støtte for pusten blir brukt til å lindre symptomene. Sykehusopphold vanligvis vare lenger enn tre eller fire dager.

Forebygging / løsning

Forebygging vil alltid være den beste kur. Så mye som mulig, unngå luftforurensende stoffer og irritanter som pollen, allergener og passiv røyking. Hvis du har astma, ikke røyker, tygge tobakk eller drikke alkohol. Folk som jobber i dårlig ventilerte områder som miner eller fabrikker er på et høyere risiko for å utvikle astmatisk bronkitt. Hvis du tilbringer tid i områder som dette, forsøke å skaffe frisk luft og god ventilasjon så mye som mulig.