Digidexo.com

Hvordan bruke akupressur for hodepine

Hvordan bruke akupressur for hodepine


Akupressur startet med kineserne som en måte å lindre mange av kroppens smerte symptomer for ulike plager. Mange mennesker i dag bruker akupressur på seg selv som en måte å lindre hodepine, fordøyelsesproblemer og stress. Akupressur har ingen bivirkninger, og det ingen grense for hvor mange øvelser du kan gjøre en dag.

Bruksanvisning

Finn trykkpunktet ligger i nettet mellom tommelen og pekefingeren. Det er på baksiden av hånden, hvor leddene møtes sammen for å danne en "V." Denne trykkpunkt kalles Li4.

Bruk tommelen på den andre hånden til å legge trykk på Li4 trykkpunkt. Stroke oppover mot håndleddet med dype masserer bevegelser for 1 til 2 minutter. Slå og gjøre den andre hånden også.

Lindre smerter bak øynene dine ved å legge press på det punktet mellom stortåen og den andre tå. Bruk tommelen til å trykke hardt og massere toppen av dette stedet i ett minutt. Deretter gjør den andre foten.

Finn trykkpunkter kalt GB20, som finnes på hver side av halsen, i bulker under bunnen av skallen din. Bøye hodet for å nå dem mer effektivt og komfortabelt med tomlene. Påfør direkte press i 3 til 5 minutter og puste dypt. Masserer området bidrar også lindre hodepine.

Massasje andre nøkkeltrykkpunkter på de indre hjørnene av øyenbrynene, i bulk bak ytre anklebone og i templer. Flytt til midten av sålen av foten rett under ballen, og tre fingerbredder opp fra håndleddet press på utsiden av underarmen, mellom de to bein.

Tips og advarsler

  • Ved første, å legge press utløse punkter kan føles ubehagelig eller smertefullt. Redusere trykket du søker til smertene gradvis avtar. Deretter øke trykket igjen for å nyte hodepine lindring av akupressur.
  • Før du utfører akupressur på deg selv, ligge eller sitte ned slik at du er helt avslappet og komfortabel. Lukk øynene, lytte til beroligende musikk og lys noen aromaterapi lys.
  • Utfør aldri akupressur på gravide kvinner eller personer med høyt blodtrykk uten hjelp av en profesjonell.
  • Ikke bruk akupressur innen 20 minutter spise, bade eller trener.