Hvordan bruke Avanza

by Fernando

Hvordan bruke Avanza


Den australske stoffet Avanza, som også går under navnet mirtazapin og Remeron i USA, er en Food and Drug Administration godkjent legemiddel for behandling av depresjon. I tillegg til behandling av depresjon, kan den også brukes for de som lider av ekstrem søvnløshet. Hva gjør dette stoffet forskjellig fra de andre antidepressiva og søvn hjelpemidler på markedet er at Avanza har få bivirkninger. Som enhver narkotika, men Avanza bør brukes med forsiktighet for å hindre fremtidige helsemessige komplikasjoner.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om dosering. Ifølge drugs.com, den vanlige dosen for Avanza er 15 mg, men det er mange tilfeller der 7,5 mg ble brukt, og økte med 7,5 mg over tid for å hjelpe kroppen din justere til medisinering. Den maksimale dosen tatt bør være 45 mg, men det finnes sjeldne tilfeller hvor opp til 90 mg ble brukt. Denne dosen er ikke anbefalt, som muligheten for bivirkninger øker.

Ta Avanza daglig før sengetid for best resultat. Du bør unngå å ta stoffet med vann, er det ment å svelges med spytt bare. Unngå plutselig stopper Avanza da dette kan føre til alvorlig tilbaketrekning. Hvis du bestemmer deg for å slutte å ta Avanza, redusere dosen med 7,5 mg hver uke til du er ned til å ta noe.

Unngå å drikke alkohol når du bruker Avanza. Dette er den eneste dietten endringen du trenger å gjøre mens du tar stoffet, men det er en viktig en. Avanza senker mengden alkohol du trenger for å bli beruset. For eksempel, hvis du er vanligvis i stand til å drikke tre øl før følelsen beruset, du kan bare være i stand til å drikke en mens du bruker Avanza. Stoffet kan også øke tretthet og redusere årvåkenhet når man drikker.

Vent to uker for Avanza begynner å virke dersom du tar det for depresjon. Etter to uker, bør du begynne å se resultater og føle seg bedre. Hvis du ikke har det, må du snakke med legen din om doseøkning. Hvis du bruker Avanza for søvnløshet, bør du begynne å se resultater etter de første to nettene.

Unngå å ta Avanza hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid mens du tar stoffet eller hvis du er amming.

Hint

  • Avanza kan forårsake selvmordstanker hos noen mennesker. Hvis du opplever disse tankene, ring din helsepersonell umiddelbart.