Alternativ behandling for fotsopp

by Fernando

Alternativ behandling for fotsopp


Ubehag av fotsopp kan være i ferd med å drive deg gal, men du ønsker å unngå en tur til legen. Kløe og svie mellom tærne og fotsålene, sammen med cracking, flassende hud og overdreven tørrhet, kan alle gå bort med noen triks hjemme. Ifølge Mayo Clinic, hvis hjemme rettsmidler ikke hjelper, eller tilstanden forverres, kontakt lege, særlig hvis du legger merke til overdreven rødhet, hevelse, drenering eller feber. Gå til legen din dersom du har diabetes og vedvarende fotsopp symptomer.

Hjem Behandlinger

Fotsopp kan være en sta sopp, så den beste behandling er forebygging. Ifølge Mayo Clinic, bør du holde føttene tørre, går barbeint så ofte som mulig og bruke sokker i pustende stoff med lys, ventilerte sko. Beskytt deg mot fotsopp ved å ikke låne sko og alltid iført sandaler eller dusj sko på offentlige steder, for eksempel felles dusj og treningssentre. Hvis du får fotsopp og ønsker å unngå legekontoret, reseptfrie soppdrepende pulver, kremer, løsninger, salver, geleer og spray er tilgjengelig på de fleste stoff butikker. De fleste er generelt effektive for milde tilfeller av fotsopp, ifølge WebMD.

Ekstern Herbal behandlinger

Ifølge "The Green Pharmacy Herbal Handbook" på MotherNature.com, det er mange urter som inneholder soppdrepende stoffer som kan hjelpe deg sparke fotsopp til fortauskant. Hvitløksfedd kan bli knust og satt i et fotbad, tapet direkte på infiserte området eller kombinert med olivenolje for å gjøre en væske du bruker mellom tærne to ganger om dagen. Noen urter, for eksempel lakris, goldenseal, ingefær, kan bli brakt til en byll, ulmet i 20 minutter, avkjøles og brukes til de berørte områdene med en ren klut eller bomullsdott. Teatree olje, kamille olje og olje av gurkemeie kan hver fortynnes med vann og brukes direkte til området med en ren klut eller bomullsdott. Tørking urt pulver, som arrowroot, Comfrey og goldenseal kan hjelpe også. Det kan bli satt i sokker og sko til tørk fuktighet som spurs veksten av sopp.

Fordøyelige Herbal behandlinger

Echinacea kan øke immunsystem og effekten av andre urter for fotsopp, ifølge "The Green Pharmacy Herbal Handbook." Det bør være konsumert med juice tre ganger om dagen. Goldenseal, som inneholder berberine, en sterk soppdrepende og antibakterielle sammensatte, kan også legges til juice tre ganger om dagen for å behandle fotsopp. Visse urte te inneholder soppdrepende egenskaper, inkludert sitrongress, kanel, fennikel, peppermynte, dill, estragon, basilikum, appelsin, solbær, salvie, timian, rødkløver, sitron og peppermynte. Tomatsaus med masse basilikum, gulrot, selleri, dill, fennikel, salvie og timian inneholder dusinvis av soppmidler. Du kan spise tomatsaus over noen pasta eller, hvis du kan stå i rotet, bruke den direkte mellom tærne for et par timer.