Soma Detox

by Fernando

Avhengighet av noe slag kan være en vanskelig ting å overvinne. Det er avhengighet til alkohol, narkotika og reseptbelagte medisiner. Soma er en sterk reseptbelagte medisiner, foreskrevet som en muskel relaxer. Den har potensial til å forårsake alvorlige rusproblemer. Når en avhengighet skjer med soma, må en forsiktig plan for detoxing skje.

Soma

Soma har egenskaper som ligner på smertestillende, som er smertestillende. Narkotiske smertestillende arbeide for å forstyrre smerte meldinger mellom nerver og hjernen. Selv om soma er en muskel relaxer, det fungerer også på samme måte. Soma er et muskelavslappende middel fordi det lindrer symptomer på hypertoni; en tilstand av muskler som får dem til å stramme og blir ute av stand til å strekke ut. Det lindrer muskelspasmer, og muskel-skjelettsmerter.

Soma er et medikament som krever mer og mer av medikamentet over tid for å få den samme virkning. Dette kalles en økning i toleranse. Som din toleranse øker, kan avhengigheten øker. Dette kan særlig skje hvis du bryter reseptbelagte bestillinger, tar mer enn foreskrevet dose. Når avhengig soma, hvis en grunn kommer opp at du ikke kan ta medisiner for en dag eller to, fordi du kjørte ut, kan du lider av depresjon, angst, og har problemer med følelsen syk til du kan få mer. Du kan også oppleve aggressiv atferd prøver å få mer soma, eller finne deg selv å gå fra en lege til en annen prøver å få en ny resept. Når soma brukes i høye doser, kan det ha ekstreme giftige komplikasjoner, og har langsiktige effekter på kroppen din.

Noen av de vanligste bivirkningene av soma er: uro, døsighet, besvimelse, søvnløshet, kvalme og oppkast, takykardi, synsforstyrrelser, svakhet, hodepine, svimmelhet, irritabilitet, frysninger, tetthet i brystet, tap av koordinasjon og rystelser.

Detox

Å få medisiner ut av systemet er det første skrittet i detoxing. Du må først detox fra medisiner og begynne å leve normalt uten stoffet i systemet ditt før du forsøker rehabilitering. Det er akutte abstinenssymptomer og post akutte abstinenssymptomer. Akutte symptomer skje umiddelbart etter stoppe medisinering og kan være: kvalme, magekramper, hodepine, søvnløshet, frysninger, anfall, og problemer med søvn.

Post akutte abstinenssymptomer skje fordi hjernen prøver å "rette" seg selv og justere til ikke å ha en kjemisk påvirke det. Disse symptomene kan variere fra sykluser av craving, høyt stressnivå, problemer med hukommelse, søvnforstyrrelser, uklar tenkning, problemer med koordinering, og følelsesmessige forstyrrelser som "nummenhet".

Slik starter en detox program, vil du først bli vurdert for å se om du kvalifiserer for en in-house detox program eller en poliklinisk program. Du vil gå gjennom en fullstendig fysisk og psykologisk evaluering inkludert en laboratorieanalyse og toksikologi screening. Avhengig av graden av avhengighet, kan du få foreskrevet medisiner for angst og søvnforstyrrelser. Når suget fasen er over, vil legen starte en step-down fase for å begynne å eliminere alle reseptbelagte legemidler. Når han føler at du ikke lenger er avhengig av noen medisiner, kan du kvalifisere for poliklinisk rådgivning.